Δεν έφτασαν κοντά οι Menza-Friedman στους Megadeth – Είχε μιλήσει τελικά με Lombardo

Δεν έφτασαν κοντά οι Menza-Friedman στους Megadeth – Είχε μιλήσει τελικά με Lombardo

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] Dave Mustaine σε συνέντευξη του στο Rolling Stone, μίλησε για την προσπάθεια να ενωθεί και πάλι η θρυλική τετράδα του Rust in Peace στους Megadeth.

Οι Martin Friedman και Nick Menza υποστήριξαν πρόσφατα ότι είχαν πρόταση για επιστροφή στους Megadeth, αλλά ο Dave τα λέει κάπως διαφορετικά.

Όπως τονίζει, τα γεγονότα που «διέλυσαν» την τότε συνεργασία τους έχουν ειπωθεί διαφορετικά όλα αυτά τα χρόνια. Υποστηρίζει ότι αν κάτσει να τα αναλύσει, θα υπάρξει μίσος και δεν το θέλει.

Στην πραγματικότητα, η μόνο στιγμή που κόντεψαν και πάλι να ενωθούν σαν μπάντα ήταν το 2001 όταν και ο Mustaine είχε τραυματίσει το χέρι του. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, όταν μετά από 17 μήνες που δεν είχε ασχοληθεί με την μουσική θέλησε να έρθει σε επαφή μαζί τους, το κλίμα ήταν… δηλητηριασμένο.

Όσο για την επιλογή του Chris Adler:

«Η πρώτη μας επιλογή ήταν να προσλάβουμε έναν drummer για μόνιμη φάση. Αλλά αφού είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε, ακόμα και για έναν δίσκο, ήταν συναρπαστικό. Μίλησα με τον Lombardo, μίλησα με τον Portnoy όμως μια αίσθηση με έκανε να μην συνεχίσω για να τους εντάξω στην μπάντα».

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *