Γνωρίστε τον Apollo Creed του Rocky Broadway

Γνωρίστε τον Apollo Creed του Rocky Broadway

Σίγουρα το τεράστιο βάρος της παράστασης Rocky Broadway πέφτει στον Andy Carl όπου υποδύεται τον Rocky, μια από τις πιο εμβληματικές φιγούρες στην ιστορία του κινηματογράφου.

Όμως σε έναν αγώνα, πυγμαχικό ή επιβίωσης μετράει και ο “αντίπαλος”. Για τον Rocky ήταν ο Apollo Creed που με μια τυχαία επιλογή τον έβγαλε από τη μιζέρια του, ρίχνοντας του πρώτα πολύ ξύλο.

Ο Terence Archie, ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον μεγάλο Apollo, παρουσιάζεται από το Broadway.com.

Ο 38χρονος ηθοποιός από το Detroit των ΗΠΑ, είχε παίξει τον Creed και στην Γερμανική παράγωγη του Rocky Broadway.

Το θεατρικό του ντεμπούτο στο Broadway ήταν το 2009 στην παράσταση Ragtime, ενώ στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί στο Law & Order και στο One Life to Live.

“Το να μεγαλώνεις στο Detroit απαιτεί να είσαι σκληρός και μούτρο και να έχεις ένα σχέδιο. Αν η πόλη ήταν το σώμα μιας γυναίκας, αυτή θα ήταν η μητέρα μου”.

“Στο Λύκειο πήρα ένα μικρό ρόλο στη σαπουνόπερα Loving. Όταν μαθεύτηκε στο σχολείο, άνοιξαν την τηλεόραση στην τάξη την ώρα που παιζόταν το επεισόδιο. Δεν το άντεξα, ντράπηκα και παράτησα το σχολείο”.

“Η πρώτη μου δουλειά όταν μετακόμισα στην Νέα Υόρκη ήταν στα Mars 2112 (σημ. εστιατόρια με εξωγήινη θεματολογία). Έπρεπε να φοράω μια ροζ ελαστική στολή, μια μάσκα και να συμπεριφέρομαι σαν εξωγήινος. Μου τσίμπησαν τον κώλο αρκετοί”.

“Η σκηνή με τον αγώνα έχει χτυπήματα. Αλλά ήταν κάτι που το ήξερα από την αρχή. Ο Andy (Rocky) χτυπάει εμένα και εγώ αυτόν”.

“Για να μείνω σε φόρμα τρώω αρκετή πρωτεΐνη αλλά τίποτα δεν με σταματάει από το να απολαύσω το μπέικον και το ντόνατς μου. Επίσης και μπόλικο παγωτό…”.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *