Γκρίνια των νέων Ghostbusters για το αυθεντικό sequel

Γκρίνια των νέων Ghostbusters για το αυθεντικό sequel

Μέσα στο 2020 έρχεται ένα νέο και πολλά υποσχόμενο Ghostbusters και είδαμε και το πρώτο teaser. Όπως μάθαμε θα λειτουργεί ως sequel στις αυθεντικές πρώτες ταινίες και θα αγνοεί το reboot του 2016, ενώ μια φήμη ανέφερε πως οι πρωταγωνιστές θα είναι παιδιά.

Αυτό όπως ήταν λογικό (;) επέφερε γκρίνια και σχόλια από τους συντελεστές του, όπως η πρωταγωνίστρια Leslie Jones και ο σκηνοθέτης Paul Feig.

Η Jones χαρακτήρισε την πρωτοβουλία ως μια κίνηση που θα έκανε ο Trump (what?). Πιο αναλυτικά:

«Είναι τόσο προσβλητικό. Δεν μετράμε, γάμα μας. Είναι κάτι που θα έκανε ο Τραμπ: (με φωνή Τραμπ) ‘Καλύτερα με άντρες, θα είναι τεράστιο. Οι γυναίκες δεν είναι ghostbusteeeeers’. Είναι τόσο ενοχλητικό. Είναι κοροιδία. Και δεν με νοιάζει».

Από την άλλη ο Paul Feig είχε μια πιο ήρεμη προσσέγιση. Δήλωσε στεναχωρημένος που η δική τους προσπάθεια μένει πίσω ως μη αποδεκτή αλλά στηρίζει την original προσπάθεια, ενώ στέκεται στο πλευρό της Jones, αφού μετά τις άκυρες δηλώσεις της, δέχτηκε προσβλητικές επιθέσεις από twitter trolls.

Για να επιστρέψουμε όμως στη νέα ταινία, σκηνοθέτης της θα είναι ο γιος του ανθρώπου που δημιούργησε την πρώτη, θρυλική ταινία, το 1984. Ο Τζέισον Ράιτμαν επιβεβαίωσε στο instagram ότι θα αναλάβει να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε ο πατέρας του, Άιβαν, πριν από 35 χρόνια (ακομα κι αν μοιάζει σαν χτες…).

«Finally got the keys to the car. #GB20», έγραψε ο νεώτερος Ράιτμαν, δηλαδή «Επιτέλους πήρα τα κλειδιά του αυτοκινήτου. #GB20».

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *