Αυτός είναι ο Pattinson ως Batman στο πρώτο camera test του Reeves

Αυτός είναι ο Pattinson ως Batman στο πρώτο camera test του Reeves

Και voilà… Ο Robert Pattinson μεταμορφώνεται επιτέλους στον Batman για την ταινία του Matt Reeves που έρχεται τον Ιούνιο του 2021 και πλέον μπορούμε να έχουμε μια πρώτη άποψη. Κι αυτή είναι… ότι μοιάζει με τον Daredevil με όλο αυτό το κόκκινο φως.

 

The Batman – Camera Test from Matt Reeves on Vimeo.

Όπως είχε δηλώσει ο Matt Reeves στο παρελθόν, η δική του version του Batman θα είναι περισσότερο… detective και λιγότερο super hero. Αυτό είχε ενθουσιάσει πολύ κόσμο καθώς αυτά είναι τα origins του χαρακτήρα, αλλά είχε θορυβήσει και αρκετούς για το πώς μπορεί να μοιάζει.

Η αλήθεια είναι ότι οι παρατηρητικοί φανς, τόνισαν πως η στολή μοιάζει αρκετά με του Batman: Arkham, που μόνο κακό δεν το λες αυτό.

Πάντως το TheWarp τονίζει πως πιθανότατα η ιστορία θα εξετάζει τα πολύ πρώτα χρόνια του Batman, όχι όμως το Year One.

Η σπέκουλα όλως δεν σταματά εκεί. Όπως τονίζει ο @UpToTask, στο twitter, η νυχτερίδα στο στήθος μοιάζει να είναι φτιαγμένη από ιδιαίτερο μέταλο και αυτό δεν είναι άλλο, από το όπλο που σκοτώθηκαν οι γονείς του Bruce Wayne. Τρελό;

Φαντάζομαι να ξέρουν όλοι οι πρωταγωνιστές και συντελεστές τις ταινίες σε πιο fandom μπήκαν. Ένα screen test βγήκε και ήδη έσκασαν οι θεωρίες.

Ένας άλλος χρήστης έβαλε το video με μουσική υπόκρουση από το soundtrack του Daredevil, γιατί δεν είμαστε μόνοι εμείς τρελοί που το θυμηθήκαμε, και ταιριάζει απίστευτα.

Αυτή τη στιγμή η ταινία έχει τα γυρίσματά της στη Μεγάλη Βρετανία και εκτός από τον Pattnson, συμμετέχουν οι Zoe Kravitz ως Selina Kyle, a.k.a. Catwoman, Paul Dano ως Edward Nashton (the Riddler), John Turturro ως Carmine Falcone, Colin Farrell ως The Penguin και πιθανότατα ο Andy Serkis ως Alfred Pennyworth.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *