Αργεί ακόμα το προσωπικό άλμπουμ του Dickinson (audio)

Αργεί ακόμα το προσωπικό άλμπουμ του Dickinson (audio)

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] Bruce Dickinson σε ακόμα μια συνέντευξη του δεν λέει τα τετριμμένα, και παρότι έχουμε διαβάσει τόσες αυτές τις μέρες λόγω του The Book Of Souls των Iron Maiden, απλά δεν τον χορταίνουμε τον κοντό. Είναι απλά τυπάς…

Αυτή τη φορά αποκαλύπτει την ιστορία πίσω από το πρώτο τραγούδι του The Book Of Souls, το δικό του If Eternity Should Fail. Είναι γνωστό πια πως το κομμάτι πήγαινε για το solo άλμπουμ που ετοιμάζει, αλλά δεν είχε γίνει γνωστός ο αστείος διάλογος που είχαν με τον Steve Harris.

«Το If Eternity Should Fail ήταν opening track για τον δικό μου δίσκο που θα είχε και αυτό τον τίτλο. Πέρσι το καλοκαίρι το άκουσε ο Steve Harris και μου είπε ότι του άρεσε και ήθελε να το χρησιμοποιήσει. Και συμφώνησα. Ετοίμαζε ήδη το άλμπουμ και είχε αποφασίσει για τίτλο το Book of Souls. Μου εξήγηση το concept με τους Μάγιας. Μου άρεσε αλλά το δικό μου κομμάτι είναι μέρος μιας άλλης ιστορίας. Οπότε τα λόγια που ακούγονται στο τέλος είναι από τον Dr Necropolis. Τον bad guy της δικής μου ιστορίας. Και του το είπα του Steve. ΟΚ, πάρε το κομμάτι αλλά να κόψουμε το τέλος γιατί δεν κολλάει. Δεν έχει να κάνει με τους Μάγιας. Αλλά διαφώνησε γιατί και αυτό μιλάει για ψυχές και του φαινόταν cool».

Όσο για το δικό του άλμπουμ τελικά;

«Έχω μια ιδέα. Κοντά στον Νοέμβριο και Δεκέμβριο θα μπω στο στούντιο απλά για να δοκιμάσω πράγματα. Ίσως να γράψω και κάποιο demo, να δοκιμάσω τη φωνή μου χωρίς βιασύνες. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι έτοιμο το 2016 και πιθανώς ούτε το 2017. Δεν υπάρχει βιασύνη».

<

/p>

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *