Πόσο κάνει άραγε ένα «αληθινό» σπίτι του τρόμου;

Πόσο κάνει άραγε ένα «αληθινό» σπίτι του τρόμου;

Όταν ακούς τη φράση: Σπίτι του τρόμου, φαντάζεσαι γοτθικές κατοικίες σε ένα γκρίζο φόντο ή μυστήριες γειτονιές τύπου Halloween· στη χειρότερη, σου έρχεται η cheesy εικόνα του παραδοσιακού σκηνικού του ντόπιου λούνα παρκ.

Σίγουρα όχι η εικόνα ενός ηλιόλουστου στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας όπου ένα πέτρινο διώροφο αρχοντικό, έχει – μεταξύ άλλων- και τις παρακάτω φωτογραφίες:

Κούκλες σε ανθρώπινο μέγεθος με νεκροκεφαλές και μανδύες, διαβολικές μάσκες, μια νεκρή γυναίκα, αράχνες και ματωμένα τούβλα. Πίνακας με τον Alice Cooper (!) ενώ υπάρχει και ένα κελάρι που είναι ο εφιάλτης (και παράδεισος) κάθε horror fan.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

Φυσικά και στην περιγραφή της αγγελίας τονίζει ότι δεν είναι για όλους το σπίτι, αλλά μόνο για τους ανθρώπους με κουράγιο για το μυστήριο που θα αντιμετωπίσουν και προειδοποιεί τα παιδιά και τους φοβητσιάρηδες να μείνουν μακριά.

Αυτή η οικία λοιπόν, είναι σχεδόν 200 ετών, χτισμένη από τον William Uren που λέγεται ότι διάλεξε την περιοχή για την λίμνη που έχει. Και για να απαντήσουμε στην ερώτηση του άρθρου, κοστίζει σχεδόν 3000 Αυστραλέζικα δολάρια το μήνά.

 

Το Αυτό 2 (It Chapter Two) | Κριτική ταινίας

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *