Έχουν πρόταση από Ελλάδα οι Savatage

Έχουν πρόταση από Ελλάδα οι Savatage

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap]ι Savatage στο Wacken Open Air to καλοκαίρι του 2015, κλείνουν (προσωρινά;) μια παρένθεση μεγάλης απουσίας 12 ετών.

Ο θρυλικός frontman/pianist/elf Jon Oliva τόνισε πως έχουν γίνει προτάσεις στην μπάντα για περαιτέρω συναυλιακές εμπειρίες. Μια από αυτές είναι από Ελλάδα μερία…

«Μιλώντας με τον Paul O’ Neil (παραγωγός των Savatage), είπαμε να περιμένουμε να τελειώσει σε δύο εβδομάδες η περιoδεία των Trans Siberian Orchestra και από τα μέσα Ιανουαρίου θα αποφασίσουμε με ηρεμία τις επόμενες κινήσεις μας. Έχουμε ήδη προσφορές για να παίξουμε, στις Η.Π.Α στην Ελλάδα, στην Λατινική Αμερικη και σε άλλα μέρη. Πρέπει ακόμα να δούμε πως θα πάει η συναυλία μας στο Wacken. Το μόνο που ξέρουμε είναι πως θα βγουν αρχικά οι Trans Siberian Orchestra για 40, 50 λεπτά με την μεγάλη παραγωγή τους και μετά θα ξεκινήσουν οι Savatage με το “Gutter Ballet”. Αυτή η συναυλία είναι η μοναδική έως τώρα, αλλά αν όλα πάνε καλά, δεν μπορώ να αποκλείσω κανένα ενδεχόμενο να υπάρξουν 2,3 ακόμα. Λογικά Φεβρουάριο ή Μάρτιο θα υπάρχει μια ανακοίνωση που θα τα λέει όλα».

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *