Συνεχίζουν τα live οι Savatage και ίσως υπάρξει νέος δίσκος

Συνεχίζουν τα live οι Savatage και ίσως υπάρξει νέος δίσκος

Όπως αναμετέδωσε πριν λίγο το Rock Overdose με αποκλειστικότητα:

Σε σημερινή συνέντευξή του στο Rock Overdose, ο Zak Stevens, τραγουδιστής για τους θρυλικούς SAVATAGE και το άλλο project του Jon Oliva, τους T.S.O, ρωτήθηκε όπως ήταν φυσικό για το τι επιφυλάσσει η συνέχεια για τους SAVATAGE και ο Zak ήταν ενθουσιασμένος, δηλώνοντας πως όχι μόνο γράφουν νέο υλικό με τον Jon, αλλά μερικά κομμάτια είναι και καλύτερα μετά το Streets ή το Gutter Ballet.
Διαβάστε παρακάτω απόσπασμα από τη συνέντευξη:
Τι νέα από τους Savatage μπορείς να μοιραστείς μαζί μας?
Αυτό το διάστημα συζητάμε για το τι μπορούμε να κάνουμε στην επόμενη φάση. Θα συναντηθούμε σε λίγο καιρό. Οι TSO ξεκινούν περιοδεία, και οι πρόβες ξεκινούν την 1η Νοέμβρη, οπότε τότε θα συζητήσουμε για το τι θα κάνουμε μετά. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα εκεί έξω. Θα κάνουμε περιοδεία ή θα ξεκινήσουμε νέο άλμπουμ; Τέτοια θέματα θα συζητήσουμε. Το σόου στο Wacken άναψε πολλές φωτιές. Μας έκανε να μαζευτούμε και να συζητάμε για το τι θα κάνουμε. Έχω μια ιδέα για το τι θέλω να κάνω, αλλά πρέπει να το μοιραστώ και με τους υπόλοιπους. Θα ενημερώσουμε τους πάντες για το τι θα κάνουμε μέσα στο φθινόπωρο. Αλλά μπορώ να σου πω ότι γράφονται πολλά ωραία κομμάτια. Πολύ καλή μουσική.
Γράφετε νέο υλικό;
Ο Jon γράφει, αλλά δεν είναι σίγουρο πού θα καταλήξουν, (πιθανώv στο νέο άλμπουμ των Savatage). Μπορώ να σου πω ότι είναι πολύ ενθουσιασμένος και υπάρχει τρομερή έμπνευση. Με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει: «Έγραψα το καλύτερο κομμάτι μετά το Streets. Ή το Gutter Ballet.» Και είμαι σε φάση: «Ω, θεέ μου»…
(Όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ επιφυλακτικοί και προσεκτικοί στις δηλώσεις τους. Όμως είναι σίγουρο πως θα συνεχίσουν ως SAVATAGE και αυτό είναι το πιο ενθαρρυντικό όλων)

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *