Έρχεται σειρά Green Lantern στο HBO

Έρχεται σειρά Green Lantern στο HBO

Μέσα στις ανακοινώσεις του HBO όπου και ήταν το House of the Dragon, η prequel σειρά του Game of Thrones, ήταν και η streaming πλατφόρμα του με νέο original υλικό.

Το HBO Max λοιπόν θα φιλοξενήσει μια τηλεοπτική σειρά του Green Latern , χωρίς ωστόσο να έχουν δοθεί πολλές πληροφορίες για την ώρα.

Ξέρουμε μέχρι στιγμής βέβαια είναι πως την παραγωγή θα αναλάβει ο Greg Berlanti, ο οποίος μάλιστα θα επιβλέπει και τη νέα σειρά Strange Adventures εμπνευσμένη από τα DC comics.

Ο Berlanti ανακοίνωσε πως και οι δύο σειρές θα είναι ότι καλύτερο έχουμε δει ποτέ από την DC:

«Και οι δύο επερχόμενες σειρές (Green Latern, Strange Adventures) που θα έρθουν στο HBO Max, θα είναι κάτι διαφορετικό από αυτά που βλέπει κανείς στην τηλεόραση. Μια ανθολογία ιστοριών σε έναν κόσμο όπου υπάρχουν υπερδυνάμεις και υπόσχομαι πως θα είναι το καλύτερο σόου της DC που έγινε ποτέ. Θα πάμε στο διάστημα με το Green Latern, αλλά προς το παρόν δε μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα».

Το HBO Max αναμένεται να ανοίξει την αυλαία του τον Μάιο του 2020, ωστόσο παραμένει άγνωστο αν θα έρθει και στη χώρα μας τότε. Το κόστος της κυμαίνεται στα $14,99 το μήνα, ενώ όσοι είναι ήδη συνδρομητές στο HBO Now, αλλά και στο AT&T TV μέσω των διάφορων προγραμμάτων της εταιρίας θα έχουν πρόσβαση εντελώς δωρεάν.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *