Έρχεται ο Metallo στην Supergirl

Έρχεται ο Metallo στην Supergirl

[dropcap size=dropcap]Τ[/dropcap]ον θρυλικό Metallo θα αντιμετωπίσει η Supergirl και ο ξάδερφος της Superman, με το ξεκίνημα της δεύτερης σεζόν της ομότιτλης σειράς, όπως αναφέρει το EW.

O cyborg-villain με την καρδιά από ατόφιο Κρυπτονίτη, έχει διάφορα origin stories μέσα στα διάφορα reboots που προέκυψαν στα χρόνια. Στο Supergirl όμως, η ιστορία του έχει ως εξής:

«Όταν ο επαγγελματίας εκτελεστής John Corben, τραυματίζεται βαριά τόσο από την Supergirl (Melissa Benoist), όσο και από τον Superman (Tyler Hoechlin), αναγεννιέται μέσω μιας σκιώδης οργάνωσης, στον supervillain Metallo που αντλεί δύναμη από Κρυπτονίτη».

Φανταζόμαστε πως αυτή η σκιώδης οργάνωση που δεν αναφέρεται στην περιγραφή είναι η Cadmus, που έχει παρουσιαστεί βέβαια αρκετά πιο σκοτεινά στην TV απ’ ότι στα comics. Οι Showrunners της Supergirl τονίζουν πως σχεδόν το πρώτο μισό της δεύτερης σεζόν θα είναι γύρω από τη σκιώδη οργάνωση (Cadmus) που στην πρώτη σεζόν, μάθαμε πως έχει τον Jeremiah Danvers για χρόνια. Τον θετό πατέρα της Supergirl.

O Jeremiah που όλοι τον είχαν για νεκρό, αποκαλύφθηκε πως είναι μια χαρά, αλλά έχει απηχθεί.

Ο Metallo από την άλλη έχει εμφανιστεί σε διάφορες μορφές σε show με θέμα τον Batman και την οικογένεια του, όπως Superboy, Smallville, and Lois & Clark: The New Adventures of Superman.

«Γεννημένος» το 1959 από τους Robert Bernstein και Al Plastino, αρχικά εμφανίστηκε σαν δημοσιογράφος όπου στον ελεύθερο του χρόνο έκλεβε και ήθελε να διαπράξει το τέλειο έγκλημα. Αυτό τον έβαλε και σε μπελάδες, μπλέκοντάς τον σε ένα σχεδόν θανάσιμο ατύχημα, αχρηστεύοντας το σώμα του. Είναι από τους πλέον αναγνωρίσιμους villains όπου και το 2009 μπήκε στη λίστα του IGN με τους ως 52ος καλύτερος κακός όλων των εποχών.

Η Supergirl επιστρέφει τον Οκτώβριο.

first-look-at-tyler-hoechlin-s-superman-on-supergirl-breaking-down-the-suit-super-cous-1076439

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *