Έρχεται η “Suicide Squad” στο Gotham;

Έρχεται η “Suicide Squad” στο Gotham;

[dropcap size=dropcap]Ε[/dropcap]ίδα χτες το πρώτο επεισόδιο του Gotham, με αρκετή καθυστέρηση ναι και μπορώ να πω με ικανοποίησε. Από την πρώτη στιγμή τη συμπάθησα τη σειρά και ας δυσκολεύτηκε στον πρώτο κύκλο να βρει την ταυτότητα της Έχει καταπιαστεί με δύσκολο θεματολογία, είναι λογικό. Ένα πράγμα μου έκανε εντύπωση και είδα ότι δεν το σημείωσε το Μάριος Ολανδέζος στο review του. Υπάρχει μια αναφορά στη suicide squad ή κάπως έτσι.

Απ΄όσο είμαι σε θέση να ξέρω -διορθώστε με αν κάνω λάθος- η suicide squad εμφανίζεται όταν ο Batman είναι ήδη ενήλικος και badass και ο ρόλος τους είναι να κάνουν τη βρόμικη δουλειά της κυβέρνησης. Αυτό θα δούμε και στην επερχόμενη ταινία της το 2016 (δείτε ξανά το Trailer ΕΔΩ).

Τι είναι όλοι αυτοί οι τρελάρες όμως που βγήκαν από το κλουβί, καθοδηγούμενη από αυτό το άσχημο βαμπίρ του True Blood, Theo Galavan; Η πρώην γκόμενα (HOT) του James Gordon δεν μας κάνει τάμαμ για Harley Quinn; Αν υποθέσουμε ότι ο Jerome θα είναι ο Joker…

Στα κόμικ, τα μέλη της Suicide Squad, ελέγχονται από ένα ειδικό κολάρο στο λαιμό. Ο Theo Galavan έσφαξε -μέσω της αδερφής του, Tabitha- τον εκατομμυριούχο/παλαβό/δολοφόνο Richard Sionis. Ενδιαφέρουσα παραλλαγή.

Screen shot 2015-09-29 at 1

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα τα σκατώσει με όλα αυτά τα reference. Αγαπάμε Gotham για τη ζοφερή ατμόσφαιρα που βγάζει, για τον πιγκουίνο και τον δίδυμο Gordon/Bullock. Μη τα κάνετε κώλο και κόψουν τη σειρά.

Υ.Γ. Τι σκατογιός είσαι ρε Bruce Wayne. Τον πρώτο κωδικό που θα έβαζα θα ήταν το όνομά μου αν ήμουν τόσο καλοαναθρεμένος όσο εσύ (μια χαρά καλοαναθρεμένος είμαι, μέχρι τα 12 πίστευα στον Αγ. Βασίλη).

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *