Έγκλημα στην Ταϊλάνδη για τον σατανισμό

Έγκλημα στην Ταϊλάνδη για τον σατανισμό

Ο Samong Traisattha, ένας 36χρονος frontman ενός black metal συγκροτήματος, τους Surrender Of Divinity, μαχαιρώθηκε στο σαλόνι του σπιτιού του στις 8 Ιανουαρίου από οπαδό της μπάντας.

Ένοχος φέρεται να είναι κάποιος με το ψευδώνυμο Maleficent Meditation στο Facebook όπου ανέλαβε την ευθύνη και ανάρτησε φωτογραφίες από το έγκλημα.

Ο λόγος; Σύμφωνα με το status του στο Facebook: “Θέλω να δώσω τέλος στη ζωή μου από τότε που έκλεισα τα 25 μου χρόνια. Επειδή κάποια στιγμή θα πεθάνω, θέλω να πάρω όμως πρώτα μαζί μου αυτούς που σφετερίζονται τον σατανισμό. Δεν θα σκοτώσω όμως γυναίκες και παιδιά. Σέβομαι περισσότερο τους βουδιστές, τους χριστιανούς και τους μουσουλμάνους σε σχέση με αυτούς που δηλώνουν σατανιστές αλλά δεν ξέρουν τίποτα γι αυτό. Αν δεν τον σκότωνα, είμαι σίγουρος ότι θα τον σκότωνε κάποιος άλλος. Εκτός όλων των άλλων, ο σατανάς δεν είναι παιχνίδι. Μην αποκαλείς τον εαυτό σου σατανιστή, αν δεν πιστεύεις στον σατανά”.

Πιο κάτω στο ποστ του έχει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες με το πως μαχαίρωσε το θύμα, την ευχαρίστηση που το προκάλεσε αυτό (η δολοφονία με μαχαίρι) ενω αναφέρει πως το έγκλημα που διέπραξε δεν έχει σχέση με αυτό του John Lenon και ότι προτίθεται να σκοτώσει ακόμα 20-30 για να… ξεκαθαρίσει το τοπίο.

 

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *