Η συγκλονιστική συνέντευξη των Eagles Of Death Metal στο Vice

Η συγκλονιστική συνέντευξη των Eagles Of Death Metal στο Vice

[dropcap size=dropcap]O[/dropcap]ι Eagles of Death Metal μίλησαν στο Vice, δέκα μέρες μετά το μακελειό στο Bataclan του Παρισιού και παρουσιάστηκαν συγκλονισμένοι από όσα έζησαν αλλά και αποφασισμένοι να συνεχίσουν.

«Η μουσική είναι η ζωή μας. Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει μαζί μας, τους ευχαριστούμε για την αγάπη τους». Σε ερώτηση τι έχουν να πουν στους οπαδούς που τους περιμένουν στο μέλλον για συναυλίες, ο Josh Homme απάντησε: «Μην κουνηθείτε. Θα έρθουμε σε εσάς»!

Ο τραγουδιστής Jesse Ηughes αποκάλυψε πως έψαχνε με αγωνία τη φίλη του , τρέχοντας πίσω στα παρασκήνια. Εκεί ήρθε τετ α τετ με έναν από τους δράστες, που χτύπησε με το όπλο την πόρτα, αλλά κατάφερε να του ξεφύγει, χωρίς καν ο ίδιος να θυμάται πως ενώ βρήκε και τη φίλη του.

Ο Ηughes, σαφώς πιο συγκινημένος, ευχαριστεί συνεχώς σχεδόν κλαίγοντας, τον Josh Homme που από τις ΗΠΑ έκανε τα πάντα να τους φέρει πίσω. Ο Ηughes μιλά για την γενναιότητα πολλών να σώσουν τους φίλους τους και αυτός ήταν ο λόγος που πέθαναν τόσοι πολλοί.

Η μπάντα κάλεσε στο τέλος κάθε καλλιτέχνη, κάθε είδους μουσικής, να διασκευάσουν το δικό τους τραγούδι “I Love You All The Time” και οι ίδιοι θα ζητήσουν από κάθε πλατφόρμα μουσικής και dj, να παραχωρήσουν τα δικά τους κέρδη, μαζί με αυτά της μπάντας, ως μια μικρή βοήθεια στις οικογένειες των θυμάτων.

[embedvideo id=”n74HBrrFnIc” website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *