Όταν ο Axl Rose είχε πιεστεί για reunion το 2010

Όταν ο Axl Rose είχε πιεστεί για reunion το 2010

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] πρώην μάνατζερ των Guns N’ Roses, Irving Azoff σε μια νέα συνέντευξη του στους New York Times, θυμήθηκε το περιστατικό του 2010 όταν και μήνυσε τον Axl Rose ποσοστά επί κερδών που δεν του είχαν αποδοθεί, με την απάντηση του frontman των Guns N’ Roses να είναι πως υπήρχαν πιέσεις για reunion.

Για την ακρίβεια, ο Rose μηνύθηκε για 2 εκ δολάρια από την Front Line Management για shows της μπάντας σε Ευρώπη, Καναδά και Λατινική Αμερική, βασισμένα σε προφορική συμφωνία (πιάσε το αυγό…).

Ο Axl αντέδρασε και είπε ότι δεν υπήρχε καμία συμφωνία. Στα κέρδη αυτά δεν είχε κανένα δικαίωμα ο Azoff και το μόνο που ήθελε να πετύχει ήταν να τον πιέσει στα όρια του… τραμπουκισμού για να κάνει το reunion το 2010.

Σήμερα πια, ο Azoff αρνείται αυτές τις κατηγορίες και τονίζει πως κανείς δεν μπορεί να πιέσει τον Axl να κάνει κάτι που δεν θέλει αλλά και να μπορούσε, δεν θα το έκανε. Όσο για το reunion που τελικά εν έτη 2016 είναι προ των πυλών, είπε πως είναι ένα ιστορικό γεγονός που το κοινό αξίζει να ζήσει.

Οι δυο τους τα είχαν «βρει» το 2011 μέσω της δικαστικής οδού.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *