“Ωραία φάση το Request Tour αλλά…”

Ο James Labrie, ο frontman των Dream Theater, σε συνέντευξή του στο Kerrang δήλωσε πως είναι στις σκέψεις αλλά όχι στα άμεσα σχέδια της μπάντας να μιμηθούν το εγχείρημα  των Metallica και να κάνουν ένα Request Tour, κάτι που όπως σημειώνει ο 51χρονος τραγουδιστής, το βρίσκει… cool.

“Δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο ακόμα. Έχουμε αρκετά τραγούδια για να το κάνουμε, αλλά δεν το νομίζω. Πρέπει να κάνουμε μερικές έξτρα πρόβες για να σιγουρευτούμε ότι μπορούμε να τα παίξουμε όλα (γέλια). Είναι όμως κάτι ωραίο – το γεγονός ότι μπορείς να επιλέξεις όποιο τραγούδι θες μέσα από μια μεγάλη λίστα. Αλλά μάλλον πολύ αργότερα, αν και εφόσον…  Έχουμε κάνει στο παρελθόν αλλαγή setlist από εμφάνιση σε εμφάνιση, κάτι που είχε ικανοποιήσει τους οπαδούς μας. Αλλά όσο περνάει ο καιρός τα βάζουμε κάτω και παίζουμε τα κομμάτια του δίσκου που προμοτάρουμε συν κάποια από τα παλιά που θέλει να ακούσει ο κόσμος. Νομίζω ότι μέχρι τώρα τα πάμε καλά με τις επιλογές μας”.

Να θυμίσουμε ότι το τελευταίο άλμπουμ των Dream Theater, με τον ομώνυμο τίτλο, κυκλοφόρησε στις 24 Σεπτεμβρίου του 2013 και πούλησε 34.000 κόπιες σε μια μόλις βδομάδα, φέρνοντάς το στη θέση #7 του Billboard 200.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *