Το The Strain πήγε να δείξει την επικότερη σκηνή στην ιστορία της τηλεόρασης (vid)

Το The Strain πήγε να δείξει την επικότερη σκηνή στην ιστορία της τηλεόρασης (vid)

[dropcap size=dropcap]Ό[/dropcap]σοι είδατε το τελευταίο επεισόδιο του The Strain καταλαβαίνετε σε τι αναφερόμαστε. για τους υπόλοιπους υπάρχει το video. 

Δυστυχώς όμως, όσο και αν συμπαθούμε (όχι πολύ όμως) την Dutch Velders, τόσο θέλαμε να τραβήξει η σκηνή μέχρι τέλους. Οι απόψεις διίστανται για το που πήγαινε ακριβώς να καρφωθεί το πλοκάμι, αλλά δεν θα μας χαλούσε όπου και ήταν τελικά.

Το The Strain ίσως είναι η πιο περίεργη σειρά που παίζει αυτόν τον καιρό στην TV. Αν και δέχεται έντονες κριτικές για το υπερβολικό σενάριο (ενώ μια zombie apocalypse είναι πιο πιθανή να ‘ούμε) και για τους σιχαμένους βρικόλακες, δεν μπορείς να ξεκολλήσεις. Εγώ προσωπικά αδυνατώω. Κάθε Δευτέρα ανυπομονώ για το νέο επεισόδιο και χαλιέμαι τώρα που φτάνει στο τέλος  Δυο επεισόδια έμειναν.

Με χίλιους δυο τρόπους θα μπορούσε να είχε αφανιστεί η παρέα-συντροφιά του δαχτυλιδιού, από τον πρώτο κύκλο κιόλας αλλά αυτοί όλο και πλησιάζουν προς τον Master. Απλά αναρωτιέμαι αν θα υπάρξει θάνατος κύριου χαρακτήρα σε αυτή τη σεζόν ή θα πάει για του χρόνου που πιστεύω ότι θα είναι η τελευταία χρονιά.

Εύγε για την σκηνή πάντως.

Υ.Γ. Όπως έδειξε και ο γέρο Eichorst, ναζί καλός = χειρότερο παραμύθι και από το The Strain. Αυτό για όσους ψήφισαν το κόμμα που σιχαίνομαι να γράψω και το όνομα του

Related post