Το The End of the F***ing World θα επιστρέψει για 2η σεζόν

Το The End of the F***ing World θα επιστρέψει για 2η σεζόν

Το 2017 αλλά και το 2018 όπου το The End of the F***ing World έγινε λιγάκι πιο viral, είχε τρομερές σειρές. Το θέμα με τούτη την σειρά όμως, είναι ότι ήταν πιο weird από όσο περιμέναμε και νιώθαμε πως θέλουμε. Και καραγουστάραμε.

Δεν ήταν τα τυπικά teen drama αμερικάνικης σαπουνόπερας, αλλά δυο σαλαμένα κωλόπαιδα, που ανέπτυξαν μεταξύ τους, μια από τις πιο βαθείες σχέσεις που έχουμε δει. Και έτσι, παρά τη σιγή ιχθύος που είχαμε τόσο καιρό, έρχεται το νέο πως θα έχουμε και δεύτερη σεζόν.

Αρχικά, η παραγωγή της 1ης σεζόν ήταν του βρετανικού Channel 4 αλλά η προβολή του από το Netflix από την πρώτη του 2018, εκτίναξε τη δημοτικότητα. Έτσι, η δεύτερη σεζόν, θα είναι από την δημοφιλή συνδρομητική πλατφόρμα. Ακόμα φυσικά, δεν έχουμε ημερομηνίες γυρισμάτων ή παραγωγής, αλλά το πρώτο βήμα, έγινε.

Άντε γιατί μείναμε με cliffhanger τέλος, εκεί στην παραλία όπου ο James πυροβολείται.

Οι πρωταγωνιστές Alex Lawther και Jessica Barden θα επιστρέψουν στους ρόλους τους, όπως επίσης και ο σεναριογράφος Charlie Covell, που έγραψε όλα τα επεισόδια της πρώτης σεζόν και ήταν μεταφορά του comic με τον ίδιο τίτλο.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *