Το Silent Hills ζει; Πάει για XBox One exclusive!

Το Silent Hills ζει; Πάει για XBox One exclusive!

[dropcap size=dropcap]Δ[/dropcap]εν γίνεται να πεθάνει μια τέτοια δημιουργεία, είναι μεγάλο κρίμα. Και έτσι οι μάχες σε όλα τα επιπέδα που δίνονται είναι σκληρές και ελπίζουμε αληθινές. Πραγματικά σταρυρώνμουε τα δάκτυλα μας για να μην είναι μούφα μία νέα φήμη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου σχετικά με το πολυσυζητημένο Silent Hills.

Η Microsoft σκοπεύει να αγοράσει τα δικαιώματα του IP από την Konami και να κυκλοφορήσει το Silent Hills ως Xbox One exclusive! Η πληροφορία έγινε γνωστή από το Rooster Teeth και την εκπομπή στο YouTube, The Know. Αν προσθέσουμε στην εικόνα και την στροφή της ιαπωνικής εταιρείας στο mobile gaming αλλά και την αφαίρεση του P.T. από το PSN, καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για ρεαλιστικό σενάριο. Συνεχίζοντας, η πηγή αναφέρει πως το deal ανάμεσα σε Konami και Microsoft υπολογίζεται σε μερικά δισεκατομμύρια και πως αν όλα πάνε καλά, θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση στην Ε3.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες όσον αφορά την ανάμειξη των Kojima και del Toro στην ανάπτυξη του Silent Hills στην μετά Konami εποχή, αλλά φημολογείται πως το game είναι κατά 80% ολοκληρωμένο και θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2016. Αν τελικά αποδειχθεί πως δεν είναι κάποια απλή φήμη, τότε θα είναι μία αληθινή “βόμβα” μεγατόνων.

Πηγή: gameworld.gr

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *