Το Silent Hills δεν πέθανε ακόμα…

Το Silent Hills δεν πέθανε ακόμα…

[dropcap size=dropcap]Τ[/dropcap]ην προηγούμενη βδομάδα, έπεσε το internet με τα δημοσιεύματα για τον Kojima και την Konami. Αν δεν έχεις ενημερωθεί, διάβασε ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Τώρα που πέρασαν οι μέρες και καταλάγιασε λίγο η φούρια, καταλαβαίνουμε τη ζημιά που έχει γίνει. Και αυτή ακούει στο όνομα: Silent Hills. Θυμάστε το playable teaser που στην κυριολεξία μας σόκαρε και το θέλαμε σαν τρελοί; Άσε που ο βασικός χαρακτήρας είναι ο… Daryl Dixon.

Θυμήσου το teaser:

[embedvideo id=”mE0JDQJFbTw” website=”youtube”]

Λοιπόν, από τη στιγμή που δεν έχουμε κάποιο νέο περαιτέρω για το μέλλον το Kojima στην εταιρία, το πιο πιθανό είναι να αποχωρήσει λίγο μετά την κυκλοφορία του Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

Και το Silent Hills;

Όσοι ξέρουν πράγματα λένε πως έχει γίνει πολύ δουλειά πάνω σε αυτό από την ομάδα του Kojima και παρά το… σουτ που θα φάνε, η Konami δεν πρόκειται να πετάξει το έργο τους στα σκουπίδια. Έχει το know how και φυσικά τα δικαιώματα για να το προχωρήσει μόνη της. Αλλιώς βάζει ταφόπλακα σε έναν από τους πλέον αναμενόμενους τίτλους.

Η αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας μιλούσε για το 2016 χωρίς περαιτέρω πληροφορίες, που σημαίνει ότι έχουν άνετα 18 μήνες να το τρέξουν και αν αργήσουν και λίγο δεν πειράζει. Αρκεί να βγει αυτό που μας έταξε το teaser. Κάτι άρρωστο και τρομακτικό…

Για την ακρίβεια ίσως η εταιρία ήδη έχει αναγνωρίσει ότι το Silent Hills είναι το επόμενο… κοτόπουλο με τα χρυσά αυγά. Το Pro Soccer εδώ και μια τριετία χάνει από το Fifa, ενώ αν εξαιρέσεις το Metal Gear, όλοι οι τίτλοι της ασθμαίνουν εκτός της Ιαπωνίας.

Ενώστε τα χέρια σας ώστε να επιβεβαιωθούν αυτοί που λένε ότι το Silent Hills θα έρθει στην ώρα του και θα μας σαρώσει…

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *