Το Netflix αποκαλύπτει τον νέο Voltron (teaser+pic)

Το Netflix αποκαλύπτει τον νέο Voltron (teaser+pic)

[dropcap size=dropcap]Μ[/dropcap]όλις μια μέρα πριν ανακοινωθεί πως το Netflix θα… ξεκλείδωνε για τη χώρα μας, η εταιρία είχε κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη για τους λάτρεις των 80’s. Θα επανέφερε στη ζωή τον θρυλικό Voltron.

Η συγκίνηση για τους ώριμους geek ήταν διάχυτη και τώρα έχουμε και την πρώτη εικόνα του. Χειροκροτήματα παρακαλώ. Παρότι είμαστε στο 2016, οι σχεδιαστές σεβάστηκαν το κοινό που τον αγάπησε και την κληρονομιά του.

Ναι, όσο και να φαίνεται κάπως vintage ο σχεδιασμός του, είναι ο καινούργιος Voltron που έρχεται μέρα από την πλατφόρμα του Netflix.

Ο executive producer του εγχειρήματος αναφέρει: «Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το κλασικό του στιλ όσο μπορούμε γιατί είμαστε και εμείς οι ίδιοι νοσταλγοί του κλασικού Voltron. Επίσης θα υπάρχει μεγαλύτερη ανάπτυξη χαρακτήρων όπως στην Princess Allura. Που δεν θα κάνει την εμφάνιση της ως ολοκληρομένη πολεμίστρια από την αρχή του show».

Τα πρώτα 13 επεισόδια θα κάνουν την εμφάνιση τους μέσα στη χρονιά και χαρακτηρίζονται ως Game Of Thrones αισθητική με αρκετό χιούμορ (ό,τι και να σημαίνει αυτό).

[embedvideo id=”MZ0uWpmfdOA” website=”youtube”] [embedvideo id=”ChXy1Qtv9TE” website=”youtube”]
Αυτός είναι ο νέος Voltron

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *