Το Casa De Papel που αγαπήσαμε επιστρέφει!

Το Casa De Papel που αγαπήσαμε επιστρέφει!

Και εκεί που πήγαμε να ηρεμήσουμε λιγάκι, μιας και σχεδόν όλη χώρα έχει πλέον δει το Λα Καζα, μάθαμε πως ξεκίνησε η παραγωγή της τρίτης σεζόν.

Tο Netflix κυκλοφόρησε ένα τρέιλερ της και τρίτης σεζόν Casa De Papel η οποία θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2019. Σε αυτό το βίντεο βλέπουμε τους πρωταγωνιστες να συγκεντρώνονται και να τους μοιράζετε τον σενάριο (!) της τρίτης σεζόν. Ουσιαστικά δεν είναι σεζόν, είναι το part 3 αυτού του πρότζεκτ.

Το Casa De Papel που αγαπήσαμε επιστρέφει!

Ιδιαίτερη έκπληξη μας έκανε η εμφάνιση του Berlin στο video. Μας πυροδότησε το ενδιαφέρον και μας δημιούργησε αμφιβολίες. Βασικά δεν δημιούργησε αμφιβολίες για τον θάνατο του. Το είδαμε όλοι ότι πέθανε. Πως μπορεί να τον χρησιμοποιήσουν; Σαν flashbacks; Απλή αναφορά; Άλλωστε υπάρχουν και πολλές θεωρίες εκεί έξω στο ιντερνετ. Μια από αυτές θέλει τον Μπερλίν να είναι ο χαμένος αδερφός του Ελ Προφεσορ. Τραγικές εικασίες,αλλά τουλάχιστον μας χαρίζουν γέλιο.

Προφανέστατα μας αναστάτωσαν και μας ξεσήκωσαν με το “Bella Ciao” να παίζει καθ’όλη την διάρκεια του leak video. Το μόνο που μας έμεινε είναι να κάνουμε υπομονή και να απολαύσουμε και άλλες σειράρες μέχρι να έρθει η ώρα του “Bella Ciao” και του Casa.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *