Το πρώτο trailer του Color out of space είναι μαγικό

Ο Nicolas Cage επιστρέφει στον ψυχεδελικό σύμπαν του κοσμικού τρόμου μετά το cult διαμαντάκι του Πάνου Κοσμάτου «Mandy». Ο λόγος για το «Color Out of Space».

Μια ταινία βασισμένη σε ιστορία του Χάουαρντ Φίλιπς Λάβκραφτ, το οποίο σκηνοθετεί μάλιστα ο Ρίτσαρντ Στάνλεϊ όπου επιστρέφει μετά από πάνω από 20 χρόνια από την τελευταία του ταινία, το «The Island of Dr. Moreau», με την SpectreVision του «Mandy» να αναλαμβάνει και πάλι την παραγωγή της.

Το Color Out of Space, γράφτηκε το 1927 από τον Λάβκραφτ, και μιλάει για την ιστορία των Γκάρντνερς, μιας οικογένειας που μετακομίζει σε ένα αγρόκτημα της Νέας Αγγλίας. Εκεί, και ενώ προσπαθούν να εγκατασταθούν, ένας μετεωρίτης πέφτει στην αυλή τους ο οποίος αρχίζει να μολύνει την γη τους, και έντρομοι ανακαλύπτουν πως αρχίζει να μεταλλάσσει ό,τι αγγίζει, ακόμα και εκείνους.

Ενας τοπογράφος, τον οποίο θα ερμηνεύσει ο Κέιτζ, προσπαθεί να ανακαλύψει τα μυστικά και ρίξει φως σε μια περιοχή που οι κάτοικοι του Αρκαμ ονομάζουν «καταραμένη πυρκαγιά».

Μαζί με τον Κέιτζ στην ταινία θα πρωταγωνιστούν και οι Τζόελι Ρίτσαρντσον, Τόμι Τσονγκ, Ελιοτ Νάιτ και Τζούλιαν Χίλιαρντ.

Η ταινία έκανε την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Τορόντο τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε και το πρώτο τρέιλερ της είναι επιτέλους εδώ σε όλο του το… μωβ μεγαλείο. Η ταινία θα βγει στις αίθουσες τον Γενάρη του 2020.

Την ομότιτλη ιστορία του HP Lovecraft μπορείτε να τη διαβάσετε ΕΔΩ

Το πρώτο trailer του Color out of space είναι μαγικό

Πηγή: flix.gr

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *