«Το πλεονέκτημα του Batman είναι ότι ο Superman είναι δίκαιος»

«Το πλεονέκτημα του Batman είναι ότι ο Superman είναι δίκαιος»

[dropcap size=dropcap]Μ[/dropcap]ένουν μόλις… 5 μήνες πριν ανατιναχθούν οι κινηματογράφοι από τη μητέρα των μαχών του geek cinema. Αυτής του Batman κόντρα στον Superman στο Dawn Of Justice. Ο Zack Snyder έχει μερικά tips για το πως ένας άνθρωπος, θα αντιμετωπίσει έναν… θεό.

Ο Bruce Wayne είναι καλόπροπονημένος, με τέλειο εξοπλισμό αλλά… Δεν έχει υπερδυνάμεις όπως ο εξωγήινος αντίπαλός του που συγκρίνεται μόνο με θεό. Άρα, γιατί η μάχη τους να μην τελειώσει μέσα σε δευτερόλεπτα;

Ο σκηνοθέτης Zack Snyder, αναφέρει: «Η καλοσύνη του Superman είναι η δύναμη του Batman καθώς βλέπει τις αδυναμίες του αντιπάλου του και χτυπάει βρόμικα. Και φυσικά υπάρχει και ο κρυπτονίτης που με κάποιον τρόπο θα μπει στο παιχνίδι».

Πάντως η καταπληκτική πανοπλία που φοράει ο Ben Affleck στα trailers είναι εξ ολοκλήρου CGI. Το digital εφέ που χρησιμοποιήθηκε ήταν ένα είδους super hitch πιτζάμα όπως την χαρακτήρισε ο ηθοποιός που τον έκανε να νιώθει γελοίος αλλά από την άλλη αν όντως φορούσε κάτι τόσο βαρύ και μεταλλικό δεν θα μπορούσε να κάνει τα αντίστοιχα γυρίσματα.

Όσο για την πλοκή; Μάθαμε κάτι ψίχουλα ακόμα. Ο Bruce Wayne βιώνει την οργή του Superman που καταστρέφει το κτίριο του και σκοτώνει όσους είναι μέσα. Το γιατί γίνεται αυτό θα το μάθουμε στην ταινία.

Όσο για το αν ο Affleck θα σκηνοθετήσει τελικά τις solo Batman ταινίες που θα πρωταγωνιστήσει μετά το Dawn Of Justice, αναφέρει πως ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο αλλά είναι κάτι που θέλει πολύ και το βρίσκει πολύ καλή ιδέα.

Εσείς;

[embedvideo id=”0WWzgGyAH6Y” website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *