Τον Οκτώβριο το νέο άλμπουμ των Cavalera Conspiracy

Τον Οκτώβριο το νέο άλμπουμ των Cavalera Conspiracy

Ο τρίτος δίσκος σε έξι χρόνια από τα αδέρφια Cavalera, μετά το Inflikted (2008) και το Blunt Force Trauma (2011). Ο τίτλος θα είναι “Pandemonium”, με τα σχόλια που το ακολουθούν να μιλούν για κάτι αρκετά heavy.

 ”Το νέο album λέγεται Pandemonium και είναι πολύ, πολύ heavy! To πιο heavy από τα τρία. Πραγματικά, είχα δαιμονιστεί ώστε να πείσω τον Igor να γυρίσει το στυλ του στην Arise εποχή, όλα γρήγορα. Παραλίγο να ονομάζαμε το album ”Fuck the Groove” για πλάκα. Το υλικό μας είναι γεμάτο ενέργεια.”

Επίσης ο Max Cavalera μίλησε και για τις επιρροές των Sepultura προς νέες μπάντες σε όλο τον κόσμο: ‘‘Είναι καλό να το ακούω, με κάνει υπερήφανο. Μπάντες που έρχονται από μέρη του κόσμου όπως το Ιράν, το Ιράκ και το Αφγανιστάν. Προσπαθώ να ακολουθώ τις νέες μπάντες της metal σκηνής, μου αρέσουν πολύ οι Man Must Die από τη Σκωτία και οι Psycroptic από την Τασμανία. Όταν ξεκινήσαμε τους Sepultura δεν μπορούσα να σκεφτώ ότι θα επηρεάζαμε τόσο πολύ κόσμο. Το κάναμε επειδή ήταν το μοναδικό πράγμα που ξέραμε να κάνουμε καλά. Μισούσαμε τις κλασικές δουλειές, ήταν απαίσιο να δουλεύεις σε εργοστάσιο. Ήταν ο μοναδικός τρόπος να ξεχαστούμε από τη φτώχεια, ήμασταν απένταροι. Στις αρχές των Sepultura, ήμασταν τόσο φτωχοί που κοιμόμασταν κάτω από τη σκηνή. Πολλοί άνθρωποι από τις χώρες που ανέφερα νιώθουν την άσχημη πραγματικότητα που είχαμε στις αρχές των Sepultura.”

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *