Το νέο video του McCartney με τον Johnny Depp

Το τελευταίο άλμπουμ του Paul McCartney, το “New” (2013) έχει έναν διάσημο guest, που δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει την εμφάνιση του, καθώς είχε συμμετάσχει στο “My Valentine” (2012) και το “Queenie Eye” (2013). Ο McCartney δήλωσε: “Έτυχε να καλέσω τον Johnny Depp. Του είπα “Έλα και θα κάτσουμε να τζαμάρουμε με αυτούς τους blues τύπους”. Είπε “οκ φίλε, υπολόγισέ με σ’ αυτό”. Ήξερα ότι ήταν μια προσφορά που δεν θα μπορούσε να αρνηθεί”.

Όσο για το video τόνισε: “Όταν έχω ένα τραγούδι, δεν σκέφτομαι το βίντεο. Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι το κάνουν, αλλά εγώ όχι. Σκέφτομαι απλά το κομμάτι, το γράφω πρώτα και μετά το ηχογραφώ”.

Ο σκηνοθέτης Vincent Haycock για έναν μήνα έψαχνε ντόπιους ηθοποιούς σε μέρη όπως τα Natchez, Mississipi και Louisiana να πλαισιώσουν την πλοκή, η οποία τοποθετείται στον Αμερικανικό Νότο το 1950. Ταξίδεψε επίσης στο Los Angeles να φιλμάρει τον McCartney μαζί με κάποιους quest.

“Είναι σαν τον Alfred Hitchcock των βίντεό μου. Και είναι καλός! Ήταν μουσικός πριν γίνει ηθοποιός, ξέρεις. Ένας από τους παλιούς του συμπαίχτες ήταν που κανόνισε να μου φέρει εκείνη την κθάρα σαν κουτί τσιγάρων που έπαιζα με τον Dave Grohl στο «Cut Me Some Slack», για το οποίο τελικά πήραμε και Grammy. Έτσι έμαθα ότι μπορεί και παίζει”.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *