Site icon SOR

Τελικά οι Slayer έρχονται αλλά όχι στο Rockwave

Τελικά οι Slayer έρχονται αλλά όχι στο Rockwave

Η παρεξήγηση λύθηκε, οι Slayer έρχονται για μια τελευταία συναυλία στην Ελλάδα στο νέο AthensRocks Festival.

Eίναι επίσημο! Οι Slayer τελικά έρχονται στην Ελλάδα για μια τελευταία συναυλία, το Σάββατο 13 Ιουλίου στο πρώτο AthensRocks Festival που συστήνεται στο ελληνικό κοινό με τον πιο δυνατό τρόπο!

Για την ιστορία, να θυμίσουμε το αλαλούμ που είχε δημιουργηθεί πριν από μερικές μέρες, όταν το συγκρότημα με ανάρτησή του στο facebook ανέφερε τη χώρα μας στους σταθμούς της τελευταίας παγκόσμιας περιοδείας του. Τότε οι Slayer ανακοίνωναν ότι θα βρεθούν στη σκηνή του Rockwave Festival (την ίδια ημερομηνία), χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται επίσημα από τη διοργανώτρια εταιρεία.

Θέλουν οι Slayer να κρυφτούν και η χαρά δεν τους αφήνει, με λίγα λόγια, και έτσι μετά από λίγες ώρες, η μπάντα τροποποιεί την επίμαχη ανάρτηση αφαιρώντας την ελληνική συναυλία και αφήνοντας με τη γλύκα τους χιλιάδες Έλληνες φαν της…

Μέχρι σήμερα, που το (πλατύ) χαμόγελο επιστρέφει και πάλι στα χείλη των φίλων των Slayer καθώς η επιθυμία τους γίνεται πραγματικότητα από τη νεοσύστατη μεν, πολύπειρη δε, εταιρεία διοργάνωσης συναυλιών «High Priority Promotions».

Να υπενθυμίσουμε ότι η συναυλία των Slayer στη χώρα μας έχει ιδιαίτερη σημασία για τους φίλους της thrash metal σκηνής, καθώς θα είναι η τελευταία ευκαιρία να τους δούμε ζωντανά, αφού στις αρχές του 2018 ανακοίνωσαν ότι κρεμάνε τις κιθάρες τους αποχαιρετώντας το κοινό τους με μια παγκόσμια περιοδεία που ξεκίνησε από το Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια τον περασμένο Μάιο.

Με τον τρόπο αυτό οι Slayer θέλουν ευχαριστήσουν τους θαυμαστές τους για την υποστήριξη όλα αυτά τα 37 χρόνια γεμάτα με όμορφες στιγμές και αξέχαστες εμπειρίες.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει μέσα στον Ιανουάριο. Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές των εισιτηρίων και το χώρο της συναυλίας αναμένονται σύντομα.

«The end is near…»

«Δίνοντας ένα δείγμα από την πιο “επιθετική” μουσική που θα μπορούσε δημιουργηθεί, παίζοντας σε σχεδόν 3.000 συναυλίες ανά τον κόσμο, κερδίζοντας αμέτρητα βραβεία, κάνοντας εκατοντάδες εξώφυλλα και δυστυχώς βιώνοντας την απώλεια ενός εκ των ιδρυτικών μελών μας (του κιθαρίστα Τζεφ Χάνεμαν), η εποχή των Slayer, ενός εκ των μεγαλύτερων thrash/metal/punk γκρουπ όλων των εποχών φτάνει στο τέλος της», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανάρτηση της μπάντας στα social media, που ήρθε μια ημέρα μετά το βίντεο με το οποίο ανακοίνωναν την τελευταία περιοδεία τους με αφετηρία τις Η.Π.Α.

Συνολικά οι Slayer έχουν κυκλοφορήσει 12 studio άλμπουμ, με πιο πρόσφατο το «Repentles» το 2015 και δυο live δίσκους, ενώ τέσσερις φορές έχουν προταθεί για βραβείο Grammy, κερδίζοντας τελικά δυο. Το 2007 για το τραγούδι «Eyes of the Insane» και το 2008 για το τραγούδι «Final Six».

Κατά τη διάρκεια της πορείας τους οι Slayer έχουν παίξει ζωντανά στην Ελλάδα άλλες 5 φορές:

Trivia

Exit mobile version