Τέλος το Iron Fist | Το Netflix «θανάτωσε» την… Αθάνατη Σιδερένια Γροθιά

Τέλος το Iron Fist | Το Netflix «θανάτωσε» την… Αθάνατη Σιδερένια Γροθιά

Στο παρασκήνιο των πρώτων reviews για την τρίτη σεζόν του Daredevil όπου ακούμε τα καλύτερα, το Netflix, μόλις ένα μήνα και κάτι μετά την δεύτερη βελτιωμένη σεζόν του Iron Fist, το βγάζει νοκ άουτ, ανακοινώνοντας πως δεν θα υπάρξει τρίτη.

Όπως αναφέρει το Deadline σε αποκλειστικό του δημοσίευμα, το Netflix σε συνεργασία με την Marvel Televison, νιώθουν περήφανοι για ό,τι έχουν πετύχει με το Iron Fist και όλους όσους εργάστηκαν για τη σειρά. Και τέλος έχει αυτό το κρυπτικό μήνυμα: Η σειρά στο Neflix τελείωσε, αλλά η Αθάνατη Σιδερένια Γροθιά θα ζει για πάντα.

Αυτό σημαίνει πως μπορεί να πάρει μια μεταγραφή σε άλλο κανάλι/άλλη υπηρεσία; Όπως για παράδειγμα το συνδρομητικό της Disney που ήδη ετοιμάζει σειρές με τον Loki και την Scarlett Witch όπου και οι Tom Hiddleston και Elizabeth Olsen θα αναλάβουν τους ρόλου που έχουν και στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Τέλος το Iron Fist | Το Netflix «θανάτωσε» την... Αθάνατη Σιδερένια Γροθιά

Πάντως αρχικά είχε ανακοινωθεί πως η σειρές του Netflix που αφορούν την Marvel, θα έμεναν στο Netflix. Άρα αν ισχύσει αυτό, μιλάμε για οριστικό τέλος. Στην είδηση αναφέρεται πως και το cast, ακόμα και οι πρωταγωνιστές Finn Jones (Danny Rand) και Jessica Henwick (Colleen Wing) το έμαθαν νωρίς σήμερα το πρωί (ώρα Ελλάδας), όπως και εμείς. Oh Hollywood!

Πάντως σύμφωνα με δημοσίευμα του EW, οι χαρακτήρες της σειράς και κυρίως ο Danny Rand, θα συνεχίζει να εμφανίζεται στις άλλες σειρές της Marvel στο Netflix.

Η Jessica Jones ήδη έχει ανακοινωθεί για 3η σεζόν, ενώ αναμένεται αυτές τις ημέρες να ακούσουμε και για τον Luke Cage, ενώ φυσικά και τα γυρίσματα του Punisher για τη 2η σεζόν έχουν τελειώσει και αναμένουμε trailer και ημερομηνίες προβολής (λογικά αρχές του 2019).

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *