Στις 28 Ιανουαρίου θα ξέρουμε το μέλλον των Motley Crew

Στις 28 Ιανουαρίου θα ξέρουμε το μέλλον των Motley Crew

Οι Motley Crew, ανακοίνωσαν μια ειδική εκδήλωση στις 28 του Γενάρη στο Los Angeles που λόγω του τίτλου του, “RIP: All Bad Things Must Come To An End”, αλλά και των δηλώσεων τους μέσα στο 2013, είναι πιθανό να ανακοινώσουν την τελευταία τους παγκόσμια περιοδεία που θα κρατήσει κοντά στα δυο χρόνια.

Ο Tommy Lee  δήλωσε επί του θέματος:

“Η αποχαιρετιστήρια περιοδεία είναι το επόμενο πράγμα που σχεδιάζουμε. Ο κιθαρίστας μας, Mick, έχει πρόβλημα στον νωτιαίο μυελό , με αποτέλεσμα να συγκολλούνται οι σπόνδυλοι μεταξύ τους. Είναι από αυτές τις ασθένειες που θεωρούνται διαχειρίσιμες με την βοήθεια γιατρών αλλά όχι θεραπεύσιμες. Οπότε με την πάροδο του χρόνου, η κατάστασή του θα χειροτερεύει και γι αυτό δεν θέλει να περιοδεύσει πολύ ακόμα. Δεν μπορώ να τον κατηγορήσω γι’ αυτό. Το τελευταίο που θέλουμε είναι η μπάντα να περιοδεύει κανονικά και στην θέση του να έχουμε προσλάβει ένα άλλο άτομο. Αυτό θα ήταν απαίσιο. Γι’ αυτό θέλουμε να βγούμε ξανά στον δρόμο για λίγο καιρό με την original σύνθεση μας και έπειτα να τελειώσουμε με όλα αυτά.”

Ενώ ο Nikki Sixx:

“Ένας φίλος με ρώτησε αν με θλίβει που η πορεία μας φτάνει στο τέλος της. Όχι! Θα ήταν θλιβερό αν παίζαμε σε μισοάδειους χώρους και χωρίς κάποια από τα original  μέλη μας. Δεν είναι καθόλου θλιβερό να τελειώνεις αυτό το ταξίδι μαζί με τα αδέρφια σου”.

 

 

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *