Στην 6η σεζόν θα ολοκληρωθεί το Better Call Saul

Στην 6η σεζόν θα ολοκληρωθεί το Better Call Saul

Αν και τον τελευταίο καιρό, το υπέρτατο δημιούργημα του Vince Gilligan, Breaking Bad, μονοπωλεί το ενδιαφέρον λόγω της επερχόμενης τηλεταινίας, μάθαμε και κάποια πράγματα της πολλή καλής spin off σειράς Better Call Saul.

Πριν μερικές εβδομάδες πληροφορηθήκαμε πως η 5η σεζόν του Better Call Saul θα καθυστερήσει πολύ παραπάνω από το αναμενόμενο, αφού θα έρθει το 2020, ενώ ο Giancarlo Esposito, που ενσαρκώνει τον αδίστακτο Gus Fring αποκάλυψε ότι η σειρά θα ρίξει αυλαία με την 6η σεζόν.

Είναι παράξενα τα πράγματα με τον Vince Gilligan. Εάν κοιτάξετε το μοντέλο του Breaking Bad, είπε πως θα είναι πέντε χρόνια και πέντε σεζόν, αλλά στην πραγματικότητα ήταν πέντε και έξι.Θα είναι έξι σεζόν. Έτσι φαίνεται πως θα είναι ο σωστός τρόπος να κλείσουμε το σόου.

Από την πλευρά του το AMC δεν σχολίασε το γεγονός, δίνοντας ουσιαστικά περισσότερη βαρύτητα στα λεγόμενα του Esposito, που μάλλον του ξέφυγε η συγκεκριμένη πληροφορία. Αντίθετα από τα λεγόμενα του Esposito, ωστόσο, έρχονται οι πηγές του THR που λένε ότι το πλάνο για το τέλος του Better Call Saul δεν έχει ακόμη μπει στην τελική ευθεία.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *