Σε αυτό το ξενοδοχείο θα στηριχτεί το American Horror Story: Hotel

Σε αυτό το ξενοδοχείο θα στηριχτεί το American Horror Story: Hotel

[dropcap size=dropcap]Σ[/dropcap]τις 7 Οκτωβρίου ξεκινά ο νέος κύκλος του American Horror Story με τον υπότιτλο Hotel, όπου η παρουσία της Lady Gaga κλέβει την παράσταση. Ποια θα είναι η ιστορία που θα στηριχθεί όμως το σενάριο;

Αν μας παρακολουθούσατε την περασμένη άνοιξη σαν είχαμε γράψει για το ξενοδοχείο Cecil που συγκέντρωνε μεγάλες πιθανότητες. Εντάξει, το Bloody Disgusting το είχε γράφει και εμείς απλά το μεταφέραμε. Ορίστε, δώσαμε το Credit. Τώρα διαβάστε και το στόρι…


Τον Ιανουάριο του 2013 στο Ξενοδοχείο Cecil στην Καλιφόρνια, η 21χρονη Elise Lam βρέθηκε νεκρή σε μια δεξαμενή νερού στην ταράτσα του κτιρίου, ενώ μετά από νεκροψία δεν βρέθηκε να έχει καταναλώσει αλκοόλ ή ναρκωτικά.

Tο παρακάτω video είναι από την κάμερα ασφαλείας του ξενοδοχείου όπου δείχνει την Elise Lam να είναι στο ασανσέρ και να αντιδρά αρκετά περίεργα (σύμφωνα με τις αρχές κάποιος την κυνηγούσε).

[embedvideo id=”3TjVBpyTeZM” website=”youtube”]

Η σωρός της βρέθηκε σε αποσύνθεση μετά από 19 μέρες όταν ένοικοι του ξενοδοχείου παραπονέθηκαν για τη γεύση του νερού. Όταν ερευνήθηκε η συγκεκριμένη δεξαμενή, βρέθηκε και το σώμα της άτυχης φοιτήτριας σε αποσύνθεση. Το περίεργο είναι πως κατάφερε να σηκώσει το καπάκι της δεξαμενής που ήταν αρκετά βαρύ και να μπει μέσα.

Το ξενοδοχείο Cecil όμως φαίνεται πως έχει προϊστορία σε μακάβρια γεγονότα. Το 1920 όταν και χτίστηκε, προοριζόταν για τους επιχειρηματίες που επισκέπτονταν την πόλη για μια βραχεία διαμονή. Γρήγορά όμως. λόγω και της τοποθεσίας, οι ιδιοκτήτες έριξαν της τιμές και προσέλκυσαν περίεργο κόσμο.

Αρκετοί φόνοι και αυτοκτονίες διαπράχθηκαν. Το 1960 μαζικές αυτοκτονίες έλαβαν χωρά εκεί, όταν και αρκετά άτομα πήδηξαν από τα παράθυρα στον δρόμο. Ο Richard the Nightstalker Ramirez το 1985 σκότωσε 13 γυναίκες, ενώ ακόμα και ο φόνος της διάσημης Black Dhalia (που έγινε και ταινία) συνδέεται με το εν λόγω ξενοδοχείο καθώς λίγες μέρες πριν βρεθεί νεκρή, είχε διαμείνει εκεί.

Φυσικά και ο αστικός μύθος μιλάει για φαντάσματα που επηρεάζουν τις συμπεριφορές εκεί μέσα. Πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία πάντως να διηγηθείς….

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *