Σαν σενάριο ταινίας η υπόθεση του Phil Rudd

Σαν σενάριο ταινίας η υπόθεση του Phil Rudd

[dropcap size=dropcap]Ό[/dropcap]πως σας είχαμε ενημερώσει, ο πρώην (ουσιαστικά και όχι τυπικά ακόμα) ντράμερ των AC/DC, Phil Rudd «έφαγε» 8 μήνες περιορισμό στο σπίτι του για τις κατηγορίες πως απείλησε να σκοτώσει κάποιον καθώς και ότι βρέθηκαν στο σπίτι του ναρκωτικά.

Περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση μαθαίνουμε μέσα από τη New Zealand Herald όπου και είναι συναρπαστικές για τους λάτρεις των αστυνομικών θρίλερ.

Ο Rudd φέρεται να μην έμεινε ικανοποιημένος από το πρώτο του solo album Head Job και απείλησε έναν πρώην υπάλληλο του όπου και του είπε: «Θα έρθω και θα σε σκοτώσω».

Ένα μήνα αργότερα από το περιστατικό, ο Rudd φέρεται να πλήρωσε κάποιον 200 χιλ δολάρια, ένα μεταφορικό μέσο και ένα σπίτι για να φέρει σε πέρας την αποστολή.

Ο δικηγόρος του τόνισε πως η πόρτα των AC/DC δεν είναι κλειστεί για τον πελάτη του και αυτή η τιμωρία θα του κάνει ζημιά εκατομμυρίων, κάτι που δεν έδειξε να πείθει τον δικαστή που απάντησε πως: «Οι Queen αντικατέστησαν τον Freddie Mercury και κατάφεραν να συνεχίσουν»…

Γέρο-Phil… Παντοφλίτσες και τηλεόραση τώρα.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *