Πώς θα έμοιαζαν οι πρωταγωνιστές του Stranger Things αν ήταν στα 80s

Πώς θα έμοιαζαν οι πρωταγωνιστές του Stranger Things αν ήταν στα 80s

Αν και ακόμα δεν έχουμε επίσημη ημερομηνία για την κυκλοφορία της 4ης και τελευταίας σεζόν του Stranger Things, το hype παραμένει ψηλό για τους φίλους της σειράς. Τα στοιχήματα μιλάνε για τέλος 2020 ή αρχές 2021 και μένει να δούμε τι θα απογίνει ο Hopper και η τρελοπαρέα του Hawkins.

Ωστόσο, επειδή όπως πολλές σειρές, έτσι και το Stranger Things βασίζεται σε διάφορα στερεότυπα που εδραίωσε η αμερικανική τηλεόραση και κινηματογράφος, θα εκπλαγείτε με το πόσο εύκολα μπορεί να «πάρουμε» το show από τα mid ’10s που ξεκίνησε και να το τοποθετήσουμε στα 80s. Οι ηθοποιοί που θα αντικαθιστούσαν τους σημερινούς, θα ήταν copycats (ή αυτοί είναι οι αυθεντικοί και οι σημερινοί copycats για την ακρίβεια).

Σε ένα άρθρο του το Ranker, πέφτει διάνα με τις επιλογές και έτσι σας το παρουσιάζουμε. Αν είσαι fan της σειράς να σε ενημερώσουμε για το Stranger Things πάρτι του Superstrange επιστρέφει το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου, στο Black Box (Αγίου Όρους 15, Μετρό Κεραμεικός). Περισσότερα στο τέλος του άρθρου.

Πάντως για τις φωτογραφίες παρακάτω έχουμε να κάνουμε τα εξής σχόλια: Τόσο η Winona Ryder, όσο και ο Sean Astin θα είχαν και πάλι ρόλο, 30 χρόνια πριν, σε διαφορετικούς χαρακτήρες. Αυτό από μόνο του είναι κάτι.

Πώς θα έμοιαζαν οι πρωταγωνιστές του Stranger Things αν ήταν στα 80s

 


To #Superstrange επιστρέφει για τέταρτη χρονιά στον παράλληλο, 80’s κόσμο του #StrangerThings! Η συνέχεια του περσινού πάρτι http://tiny.cc/0tqmfz στήνεται φέτος στο Black Box (Αγίου Όρους 15, Μετρό Κεραμεικός) και σε μεταφέρει στον παράλληλο κόσμο του 1986, με Scoops Ahoy καρότσι παγωτού, σκηνικό του Starcourt Mall, μουσικές, videogames και προβολές από τη δεκαετία ’80! Τo μεγαλύτερο ρετρό αποκριάτικο της πόλης φέρνει την αθωότητα μιας άλλης εποχής απέναντι σε τέρατα και πλάσματα αλλόκοσμα!

To #Superstrange επιστρέφει για τέταρτη χρονιά στον παράλληλο, 80's κόσμο του #StrangerThings! To #Superstrange επιστρέφει για τέταρτη χρονιά στον παράλληλο, 80's κόσμο του #StrangerThings!

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *