Πόλεμος Youtube με ανεξάρτητες δισκογραφικές

Πόλεμος Youtube με ανεξάρτητες δισκογραφικές

Η εξαγορασμένη από την google, μεγαλύτερη υπηρεσία videos και streaming, You Tube, σε μια προσπάθεια να κοντράρει το ανερχόμενο spotify και λοιπές υπηρεσίες, θέλει να ιδρύσει και αυτό τη δική του λειτουργία video και τραγουδιών, χωρίς τις ενοχλητικές διαφημίσεις για τους χρήστες που κατά πάσα πιθανότητα θα ονομάζεται Music pass.

Φυσικά επί πληρωμή…

Στην εξαγγελία του αναφέρει πως όλες οι μεγάλες εταιρίες και πάρα πολλές ανεξάρτητες είναι ήδη υπό τη σκέπη αυτού του project. Πολλές, αλλά όχι όλες…

Οι εταιρίες των Adele και Arctic Monkeys δεν φαίνεται να καλοβλέπουν αυτή την κίνηση και δεν δέχονται να υπογράψουν αυτές τις συμβάσεις συνεργασίες, με όρους που όπως λένε είναι απερίγραπτοι.

Έτσι, το Youtube απειλεί πως θα “κόψει” τα βίντεο αυτών των καλλιτεχνών, όχι μόνο από την καινούργια υπηρεσία, αλλά και από το υπάρχουν σύστημα του Youtube, μέχρι αυτές να “αλλάξουν μυαλά”.

Και θα μου πείτε, “Καλά, μπορώ να ζήσω και χωρίς Adele”. Δεν είναι τόσο απλό το θέμα φίλε Metalhead. Μέσα στις εταιρίες που αντιστέκονται, είναι αρκετές από αυτές που έχουν στο δυναμικό τους τις Metal μπάντες που αγαπάμε…

Αναμένουμε εξελίξεις…

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *