Πόλεμος! Ο Robb Flynn ξεμπροστιάζει τον Anselmo (vid)

Πόλεμος! Ο Robb Flynn ξεμπροστιάζει τον Anselmo (vid)

Ο λαλίστατος frontman των Machine Head, Robb Flynn πετάει το γάντι στα μούτρα του Phil Anslemo για τις ναζιστικές χειρονομίες και τα… white power, λέγοντας πως οι δικαιολογίες του είναι βλακείες.

«Δεν υπήρχε λευκό κρασί και… inside joking. Ήμουν εκεί και μπορώ να σας το επιβεβαιώσω. Το μόνο που έπινε όλο το βράδυ ο Anselmo ήταν μπίρες Beck. Αν το είχε κάνει ο Chad από τους Nickeback ή ο Bieber ή ο Lar Ulrich θα γινόταν χαμός. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στην περίπτωσή του Phil υπάρχει τόσο ήπια αντιμετώπιση του θέματος από τους οπαδούς».

Ο Flynn αναφέρει και πως μια φορά ο Anselmo του εκμυστηρεύτηκε πως μισούμε τηn… nigger περίοδο των Machine Head, ενώ έκανε και ένα αστείο με τις γερμανικές μπύρες και τους ναζί (ο Flynn). 

Θυμηθείτε το video και την δικαιολογία του Anselmo 

Τελικά ο Anselmo έπινε vodka και όχι κρασί (και;)

Το τέλος του video έχει πολύ ενδιαφέρον:

«Όλοι το σκέφτονται να τα βάλουν μαζί σου. Ο τύπος με το video, ακόμα και εγώ που λέω τώρα αυτά που λέω. Γιατί στο παρελθόν, όταν ήμουν νέος χρησιμοποίησα τη λέξη αράπης. Γιατί μου επιτέθηκαν 15 άτομα και νευρίασα. Όπως θα το έχουν κάνει και άλλοι. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό που κανείς δεν μιλάει τώρα. Είσαι ένας τρομακτικός τύπος. Ένας μεγάλος τραμπούκος. Αλλά αρκετά πια. Είμαστε στις ΗΠΑ, έχεις ελευθερία λόγου να λες White Power. Αλλά και οι άλλοι είναι ελεύθεροι να σε κρίνουν. Αν κάποιος δεν προσβάλλεται από αυτά τα λόγια να πάει να γαμηθεί. Αν η metal κοινότητα μπορεί να δείξει ανοχή σε αυτό, εμένα μην με υπολογίζετε. Αντίο Phil Anselmo. Δεν θα ξαναπαίξω Pantera όσο ζω».

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *