Πόλεμος δηλώσεων στους Black Sabbath

Πόλεμος δηλώσεων στους Black Sabbath

[dropcap size=dropcap]Γ[/dropcap]ια μας, τους αγνούς οπαδούς που δεν βγάζουμε δεκάρα απ’ όλο αυτό το πανηγυράκι (βλέπε άλμπουμ “13” και περιοδεία The End), ο Bill Ward είναι ακόμα μέλος των Sabbath και ας μην κάθεται πια πίσω από τα τύμπανα τους.

Από τη στιγμή της απόλυσης του, υπάρχει μια ένταση στις δηλώσεις όταν γίνεται αναφορά προς το πρόσωπο του με τον ίδιο πάντα να απαντά. Τα τελευταία δυο χρόνια ήταν ο Ozzy και η… γυναίκα του που τον κατηγορούσαν, πριν λίγες μέρες ήρθε και η σειρά του Geezer Butler.

Ο θρυλικός μπασίστας ανέφερε τους λόγους για τους οποίους οι Black Sabbath δεν έχουν την κλασική τους σύνθεση στην τελευταία τους συναυλία επί αμερικανικού εδάφους στις 16 Σεπτεμβρίου του 2016.

«Το αναφέραμε και στον Bill Ward αλλά δεν ήθελε. Ζητούσε να είναι σε ολόκληρη την περιοδεία ή τίποτα. Και το καταλαβαίνω. Ούτε εγώ θα ήθελα να είμαι μόνο στην τελευταία συναυλία αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Είναι κρίμα που δεν θα είναι κοντά μας, αλλά είναι καλό που τουλάχιστον οι τρεις μας τα καταφέρνουμε. Δεν είναι κάτι προσωπικό. Είναι business».

Και η απάντηση του Bill Ward μέσα από το προσωπικό του blog:

«Ποτέ δεν έλαβα πρόσκληση να παίξω στο τελευταίο show. Όταν η περιοδεία επικυρώθηκε, ο μάνατζερ μου επικοινώνησε με αυτόν των Black Sabbath για να συζητήσουν την συμμετοχή μου σε αυτό. Δεν ήθελαν. Αυτή ήταν και η τελευταία μας συζήτηση. Δεν θα ήθελα να παίξω μια και μόνο συναυλία, είμαι ικανός να κάνω περιοδεία. Είναι αναληθείς οι δηλώσεις τους για τα προβλήματα της υγεία μους».

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *