Πέφτει το internet μετά τη διαρροή προσωπικών photos από J. Lawrence, K. Upton κ.α.

Πέφτει το internet μετά τη διαρροή προσωπικών photos από J. Lawrence, K. Upton κ.α.

[dropcap size=dropcap]Τ[/dropcap]α search έχουν πάρει φωτιά, καθώς εκτός από hot ονόματα τις επικαιρότητας, οι Jennifer Lawrence και Kate Upton, είναι hot γυναίκες.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι, γιατί αφού ξέρουν ότι όλος ο κόσμος, μεταξύ τους και χάκερς, θέλουν να τους υποκλέψουν μέχρι και το στριγκάκι, αποθηκεύουν αυτές τις photo σε υπηρεσίες όπως I-Cloud κλπ.

Εκεί είναι που χρειάζεται η παλιά τεχνολογία και με μια απλή digital camera που την αφήνεις στο συρτάρι σου, ούτε γάτα ούτε ζημία.

Η διαρροή εκατοντάδων φωτογραφιών και βίντεο ξεκίνησε το Σάββατο από κάποιον χρήστη στο www.4chan.org και σύντομα εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο συζητημένα θέματα στο Χόλιγουντ. Το υλικό που ο χρήστης δημοσιοποιούσε σταδιακά περιελάμβανε εκατοντάδες γυμνές φωτογραφίες και βίντεο με πρωτοκλασάτα ονόματα της βιομηχανίας του θεάματος.

Εκτός από τις Lawrence και Upton, η «συλλογή» περιλαμβάνει και τις Kirsten Dunst, Teresa Palmer, Ariana Grande και άλλες.

Τα προσωπικά δεδομένα είναι πολύτιμα για αυτό δεν σας λέμε ότι εδώ μπορείτε να πάρετε μια ματιά https://imgur.com/a/XZADo.

Update: https://imgur.com/a/dONNf  λέμε τώρα

Όχι δεν σας το λέμε….

Η διαρροή εκατοντάδων φωτογραφιών και βίντεο ξεκίνησε το Σάββατο από κάποιον χρήστη στο www.4chan.org και σύντομα εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο συζητημένα θέματα στο Χόλιγουντ. Το υλικό που ο χρήστης δημοσιοποιούσε σταδιακά περιελάμβανε εκατοντάδες γυμνές φωτογραφίες και βίντεο με πρωτοκλασάτα ονόματα της βιομηχανίας του θεάματος. Πηγή: www.lifo.gr

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *