“Ο Ulrich είναι ο καλύτερος drummer”

“Ο Ulrich είναι ο καλύτερος drummer”

O drummer των Avenged Sevenfold, Arin Ilejay, μίλησε στο περιοδικό Rhythm για τους drummers που διαμόρφωσαν το ύφος του, συμπεριλαμβανομένου του Lars Ulrich των Metallica, όπου και τον χαρακτήρισε ως τον καλύτερο.

“Για τόσους πολλούς λόγους ο Lars είναι πραγματικά ο καλύτερος ντράμερ στη metal μουσική. Μπορεί να μην έχει τις τρελές  δυνατότητες που έχουν άλλοι ντράμερ, αλλά έχει την καλύτερη σκηνική παρουσία από όλους τους. Είναι στον κόσμο του, αλλά ταυτόχρονα γράφει και εξαιρετική μουσική. Είναι ο Ringo Starr του metal. Τόσο ο Ringo όσο και ο Lars δεν παίρνουν τα εύσημα που τους αναλογούν αλλά είναι απόλυτες ιδιοφυές.

Συνήθιζα να πιστεύω πως οι drummers θα έπρεπε να παίζουν τρομερά για να καταφέρουν το οτιδήποτε, αλλά όταν κοιτάς τη μουσική βιομηχανία, είναι γεμάτη με απίστευτους μουσικούς και αυτό δεν σημαίνει ότι η μπάντα σου θα τα καταφέρει να αναγνωριστεί. Δεν είναι αρκετό απλά να είσαι γρήγορος και να κάνεις τρελά πράγματα στα τύμπανα.

Στο “Hail To The King” [το τελευταίο album των Avenged Sevenfold], μαζί με όλους τους οπαδούς μας, πίστευα ότι θα έκανα το πιο τρελά πράγματα στα drums, κάτι αντάξιο του The Rev [τελευταίος  drummer των Avenged Sevenfold, Jimmy Sullivan]. Όμως, η μπάντα ήθελε να δημιουργήσω το δικό μου ήχο και την δικιά μου κληρονομιά.  Ήμουν απογοητευμένος στην αρχή, αλλά με βοήθησε το γεγονός πως έχω ακούσει drummers όπως ο Lars.”

Τι γνώμη έχει για αυτό ο ίδιος ο Ulrich;

“Δε νομίζω πως είμαστε metal μπάντα”

 

 

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *