Ο The Rock (και) μουσικός!

Ο The Rock (και) μουσικός!

[dropcap size=dropcap]T[/dropcap]o WWE είναι ένα καλοφτιαγμένο σόου με πολλούς φαν σε όλο τον κόσμο. Αρκετοί από τους superstars έχουν πάρει μέρος σε πολλές ταινίες (π.χ. John Cena, The Rock, Miz κ.α). Όμως ο Dwayne “The Rock” Johnson προχώρησε τις ικανότητές του πέρα από την ηθοποιία και τις λαβές εντός του ρινγκ.

Στις αρχές του έτους που θα μας αποχαιρετήσει σε 3 εβδομάδες, και στην 20η επέτειο του RAW, ο χαρισματικός performer έδωσε ένα εξαιρετικό unplugged show μέσα στο ρινγκ. Φυσικά ο κόσμος ζητωκραύγαζε όλη την ώρα και όλοι απολάμβαναν το show. Το αποκορύφωμα ήταν το τραγούδι που αφιέρωσε στην G.M. του Smackdown , Vickie Guerrero.

Το τραγούδι ήταν μια διασκευή από το πασίγνωστο και εξαιρετικό τραγούδι του Eric Clapton, Wonderful Tonight. Με αυτό τον τρόπο ο The Roc” έδειξε τη «συμπάθειά» του στην Vickie Guerrero. Στην ίδια όμως αν και στην αρχή φάνηκε να το απολαμβάνει , μετά άρχιζε να τσιρίζει (όπως κάνει συνήθως) και να έχει γίνει «μπαρούτι» με το τραγούδι.

Απολαύστε την αφιέρωση του The Rock στην Vickie Guerrero στο παρακάτω βίντεο: [embedvideo id=”FVEIzd2jkgg” website=”youtube”]

Το συγκεκριμένο περιστατικό βραβεύτηκε και στα φετινά Slammy Awards για την κατηγορία LOL ! Moment of the year.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *