Ο Stallone θέλει να κάνει σειρά το Cobra

Ο Stallone θέλει να κάνει σειρά το Cobra

Μέσα στο 2019 θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον Sylvester Stallone στην 5η ταινία Rambo, με τίτλο Last Blood, αλλά με τον ίδιο να βρίσκεται στις Κάννες, μάθαμε πραγματάκια.

Όπως αναφέρει το Deadline, ο ίδιος έχει πάρει το legacy της τσινιάρας του Cobra από το χέρι, για να το οδηγήσει στην TV ως σειρά.

Μην πανηγυρίσετε ακόμα οι hardcore Sly fans, καθώς βρισκόμαστε ακόμα στο στάδιο που ο ίδιος πιντσάρει την ιδέα σε παραγωγούς και κανάλια. Όπως τονίζει, οι πιθανότητες δεν είναι αρκετές, αλλά οι ιδέες που έχει, θα ξεπληρώσουν όποιον το τολμήσει.

«Το Corba ήταν η ιστορία του Bruce Springsteen αν είχε όπλο. Το ροκ ν ρολ συναντούσε το δράμα. Θα μπορούσε από τότε να είχε στηθεί ένα franchise γύρω από αυτό, αφού ο χαρακτήρας ήταν cool. Αλλά τα θαλάσσωσα. Η προσωπική μου ζωή στάθηκε εμπόδιο. Αλλά τώρα θα προσπαθήσω να φέρω πίσω την zombie squad».

Ο Stallone υποδύθηκε τον Marion Cobretti στην ταινία του 1986, όπου προσπαθούσε να σώσει τη μοναδική μάρτυρα μιας δολοφονίας (μεταξύ πολλών) της περίεργης φασιστικής φονικής οργάνωσης που ήθελε να τρομοκρατήσεις το Los Angeles.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *