Ο Spider- Man στη 2η σεζόν του Daredevil;

Ο Spider- Man στη 2η σεζόν του Daredevil;

[dropcap size=dropcap]Ό[/dropcap]χι δε θέλω να σας τρολάρω, αλλά είναι μια υπόθεση που έχει αρχίσει και αποκτά βάση σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε το τελευταίο καιρό. Προσοχή θα ακολουθήσουν spoilers.

Νομίζω πως δε χρειάζεται να αναφέρω ξανά τη συμφωνία που υπήρξε ανάμεσα σε Marvel και Sony για τα πνευματικά δικαιώματα του Spidey και την επιστροφή του στο σπίτι, ούτε για τη τρομερή δουλειά στη πρώτη σεζόν της σειράς Daredevil υπό την αιγίδα της Marvel.

Επίσης δε μας είναι άγνωστο το γεγονός πως η Marvel αρέσκεται στο να κρύβει «easter eggs» στις σειρές και τις ταινίες της, ώστε να μας βάζει στο τρυπάκι για το μεγάλο επόμενο βήμα. Είχαμε ήδη σπόντες για το Captain America: Civil War, για τις δραστηριότητες άλλων ηρωών, όπως και cameo από το μεγάλο Stan Lee. Έλα όμως που το καλύτερο έρχεται τώρα.

Ας κάνουμε λοιπόν ένα μικρό skip και πάμε στο 10ο επεισόδιο του Daredevil. Στο 10ο επεισόδιο λοιπόν, βλέπουμε τη φιλία του Matt και το Foggy να δοκιμάζετε, όταν ο δεύτερος, ανακαλύπτει ότι ο Matt είναι ο “Devil of Hell’s Kitchen”. Κάπου εκεί ξεκινούν και τα flashbacks, όπου εκεί γίνεται και κάτι ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα στη σκηνή όπου ο Foggy και ο Matt παραιτούνται από τη φίρμα που δούλευαν, ώστε να ανοίξουν το δικό τους γραφείο, μπαίνει μέσα ο Foggy λέγοντας: «Μόλις έπεσα στον Morales».

Για όσους έχετε σκαλώσει κάπου εδώ, να σας πώ στα γρήγορα πως ο Miles Morales, είναι ο Spider- Man στο Ultimate Universe της Marvel, για τον οποίο σας είχα ξαναμιλήσει σε παλιότερο άρθρο. Και πριν προλάβει να δημιουργηθεί η απορία «σιγά ένα όνομα ήταν, πρέπει να βγει ολόκληρη θεωρία;». θα σας παραθέσω τα παρακάτω.

Γιατί η Marvel να αναφέρει το όνομα του Morales και όχι κάποιο τυχαίο, αν δεν ήθελε να μας βάλει σ’ αυτό το τρυπάκι;

Η οικογένεια του Morales, μένει στη Νέα Υόρκη, όπως και ο Daredevil. Για την ακρίβεια, έχουν υπάρξει και comics στα οποία έχουν συνεργαστεί οι δυο τους.

Και το σημαντικότερο για το τέλος. Και οι δύο γονείς του Morales, είναι δικηγόροι, οπότε δεν είναι δύσκολο να βρεθούν στο ίδιο κτίριο με τους ήρωες μας. Απορώ λοιπόν εγώ, ίδια πόλη, ίδια δουλειά, ίδιο όνομα, δεν είναι λίγο too much για να περάσει στο ντούκου;

Μπορεί και να μην ισχύει και να με ψάχνεται να με δείρετε οι σκληροπυρινικοί fans, αλλά κάτι μου λέει πως θα συμβεί. Πείτε και εσείς τη γνώμη σας από κάτω, θέλετε να δείτε τον Miles Morales στο Daredevil σαν Spider- Man και κατά πόσο το βλέπεται να πραγματοποιηθεί;

11182873_1647097392185885_800121443_o

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *