Ο Ozzy την λέει στον Ward

Ward – Ozzbourne

Ο Ozzy την λέει στον Ward

[dropcap size=dropcap]Ο [/dropcap]κλασικός drummer των Black Sabbath. Bill Ward, δεν έχει ξεπεράσει την απομάκρυνση του από την μπάντα το 2013 και πρόσφατα ισχυρίστηκε πως δεν επιθυμεί να επανενταχθεί, αν ο Ozzy δεν του ζητήσει δημόσια συγνώμη για κάποιες προσβολές.

Φυσικά ο Ozzy σήκωσε το γάντι και απάντησε μέσω Facebook με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Δεν ήθελα να συζητήσω αυτό το θέμα δημόσια, αλλά η τοποθέτηση του Bill (Ward) δεν μου αφήνει κανέναν περιθώριο. Ουάου Bill τι σκατά συμβαίνει; Δεν μπορώ να απολογηθώ για σχόλια που έκανα στον Τύπο κατά τη διάρκεια που γράφαμε το ’13’, το ήξερες πως σωματικά ήσουν σκατά. Ο Tony, ο Geezer και εγώ πιστεύαμε ότι δεν θα άντεχες ένα δίωρο σετ κάθε βράδυ, οπότε πήραμε την απόφαση να συνεχίσουμε. Με την κατάσταση του Tony, νιώσαμε πως ο χρόνος είναι ο αντίπαλός μας.

Βαθεία μέσα σου ξέρεις και εσύ ότι δεν θα άντεχες μια 16μηνη περιοδεία. Το ένστικτό μας ήταν σωστό καθώς μπήκες αρκετές φορές στο νοσοκομείο μέσα στο 2013. Ακόμα αναρρώνεις από την τελευταία εγχείρηση στον ώμο σου. Αυτό σημαίνει ότι η παγκόσμια περιοδεία θα είχε ακυρωθεί. Πως όλα αυτά λοιπόν είναι δικό μου φταίξιμο; Σταμάτα να το παίζεις θύμα και να είσαι ειλικρινής στους οπαδούς.

Ας σταματήσουμε την κόντρα εδώ, πριν ξεφύγει η κατάσταση».

Όπως θα δείτε στην ανακοίνωση, είναι χαρακτηριστικό πως έχει κάνει LIKE, ο επίσημος λογαριασμός των Black Sabbath. Σαν να μας λένε, ότι είναι σύμφωνοι με αυτά.

 

I never wanted to discuss this in a public forum but Bill’s statements left me no option to but to respond…

Posted by Ozzy Osbourne on Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *