Ο Marilyn Manson παραδέχτηκε το video με την Lana Del Ray

Ο Marilyn Manson παραδέχτηκε το video με την Lana Del Ray

[dropcap size=dropcap]Π[/dropcap]ριν κανα μήνα έγινε ένας σχετικός χαμός με τη διαρροή ενός video στο internet όπου έδειχνε σκηνές από κάποιο videoclip, χωρίς ήχο και σε μια σκηνή τον Marilyn Manson να κακοποιεί τη Lana Del Ray.

Το video λεγόταν ότι ήταν για το τραγούδι «No Reflection» του Marilyn Manson από το 2012 και είχε σκηνοθετηθεί από τον Eli Roth, δημιουργό του Hostel. Μέχρι χθες, οι κύκλοι του weird rocker αρνούνταν πως αυτό ήταν αυθεντικό υλικό.

Ο ίδιος ο Manson όμως, δίνει την απάντηση του:

«Δεν αρνήθηκα τη συμμετοχή μου, διέψευσα ότι ουδέποτε προοριζόταν να μπει σε δικό μου video αυτή η σκηνή. To γυρίσαμε με τον καλό μου φίλο Eli Roth, δοκιμάζαμε μερικά πράγματα. Αλλά ο τύπος, που μοντάρει τα video μου, το πρόσθεσε σε άλλες παλιές σκηνές και όλοι φαντάστηκαν πως ήταν δικό μου. Ο μοντέρ έκανε ένα πολύ μεγάλο λάθος και είμαι εκνευρισμένος…. Την αγαπώ (την Lana), είναι φίλη, αλλά δεν άντεχα να δουλέψω άλλο μαζί της… Όσο για την επίμαχη σκηνή, ούτε καν θα σκεφτόμουν να έβαζα τον εαυτό μου σε μια τέτοια σκηνή, πιστεύω πως ούτε και ο Eli. Αν και για τον Eli, ίσως πω ναι! Δεν είναι ωραίο να κάνεις πλάκα στα social media με τον βιασμό».

[embedvideo id=”7b2dq9s4Rec” website=”youtube”]

Για όσους δεν είχαν δει το video, είναι το παρακάτω. Χωρίς την μουσική όμως, αφού το αυθεντικό κατέβηκε από το διαδίκτυο και έμειναν τα… tributes των οπαδών.

[embedvideo id=”qFIZZGtPD6g” website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *