Ο Marilyn Manson βλέπει τον σατανισμό από φιλοσοφική πλευρά

Ο Marilyn Manson βλέπει τον σατανισμό από φιλοσοφική πλευρά

[dropcap size=dropcap]Ο [/dropcap]Marilyn Manson συμμετείχε σε ένα μίνι μαραθώνιο από ερωτήσεις οπαδών του στο Reddit χωρίς να κωλώσει να δώσει απαντήσεις σε θέματα που έχουν απασχολήσει τα media πριν καιρό.

Για το αν είναι σατανιστής αφού ήταν επίτιμο μέλος της εκκλησίας του Anton LaVey:

«Ποτέ δεν θεώρησα τον εαυτό μου σατανιστή. Ήμουν μέλος της εκκλησίας του σατανά σαν φιλοσοφία, δεν το είδα ποτέ σαν θρησκεία. Ο Anton LaVey με δίδαξε πράγματα για τη ζωή. Πάντα υπάρχει κάτι ακόμα για αναπτύξεις τους ορίζοντες σου. Δεν ήθελα να βάλω εμπόδιο να δω τα πράγματα από μια διαφορετική γωνία. Η μουσική από τη στιγμή που εφευρέθηκε πολεμήθηκε από τον χριστιανισμό. Η μαγεία που έχουν μερικές νότες και ακόρντα μαζί και η δύναμη τους να σου απομακρύνουν το μυαλό, ήταν η αφορμή για να ονομαστεί τότε η μουσική πράγμα κακό. Είναι όλα θέμα οπτικής…».

Για το αν θα έκανε ακουστικό άλμπουμ με διασκευές ή δικά του τραγούδια:

«Στο παρελθόν είχα πρόβλημα ακόμα και αν έχω κόσμο κοντά κατά τη διάρκεια μια ηχογράφησης, πόσο μάλλον για μια ακουστική εμφάνιση. Πλέον το έχω ξεπεράσει. Μάλιστα ανακάλυψα κάτι παλιές ηχογραφήσεις από πρόβες όπου τραγουδούσα John Lennon, Elton John, Johnny Cash, Doors. Ζέσταινα έτσι τη φωνή μου για τις ηχογραφήσεις του Holy Wood που είναι και ο αγαπημένος μου δίσκος. Πιστεύω ότι κάτι θα κάνουμε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή».

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *