Ο Kojima κάνει τις γύρες του. Το Silent Hills αναπνέει;

Ο Kojima κάνει τις γύρες του. Το Silent Hills αναπνέει;

[dropcap size=dropcap]Η[/dropcap] αποχώρηση του Hideo Kojima από την Konami μπορεί να δυσαρέστησε πολύ κόσμο, ειδικά με τον τρόπο που έγινε ενώ η κρυάδα για το Silent Hills που δεν θα δούμε ποτέ ήταν επίσης ένας ακόμα λόγος;

Δεν θα το δούμε ποτέ; Χμ…

Όπως κάθε «χωρισμός», μετά την πρώτη μελαγχολία, έρχεται η όρεξη να κάνεις πράγματα που τα ανέβαλες ή σε περιόριζε το γεγονός ότι ήσουν… παντρεμένος. Αρχικά ο Kojima tweet-άρε τη συνάντηση του με τον Norman Reedus που τον ενημέρωσε για τα projects της εταιρίας του. Ήταν απλά ένα δείπνο reunion ή υπάρχει ακόμα η σπίθα;

Μη ξεχνάμε πως το Studio του Kojima θα συνεργαστεί με τη Sony, οπότε θα έχει το απαραίτητο backup για κάτι τέτοιο. Μάλιστα ο Norman – Daryl – Reedus πόσταρε στο instagram το λογότυπο της εταιρίας.

Την Πέμπτη (18/02) πραγματοποιήθηκε και το Dice Event όπου βρέθηκε αυτή τη φορά με τον τρίτο της παρέας του Silent Hills. Guillermo del Toro. Όλοι περίμεναν μια ανακοίνωση ή κάποιο σοβαρό teasing, κάτι που ωστόσο δεν έγινε. Ο Kojima ανέφερε ότι νιώθει πλέον ελεύθερος από τα δεσμά της Konami, δήλωσε το πόσο πολύ λατρεύει της δουλειές του Del Toro και πως στο μέλλον ίσως προσπαθήσουν να κάνουν και πάλι κάτι μαζί. Όχι απαραίτητα game όμως.

Ίσως είναι και νομικό το θέμα του Silent Hills ή ίσως και να μην υπάρχει πια.

Το μόνο καλό στιγμιότυπα ήταν όταν ο Hideo ανέφερε τον αγαπημένο του χαρακτήρα από τον Λαβύρινθο του Πάνα, την ταινία του 2008 του del Toro.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *