Ο Joker του Joaquin Phoenix με πλήρες μακιγιάζ είναι ανατριχιαστικός

Ο Joker του Joaquin Phoenix με πλήρες μακιγιάζ είναι ανατριχιαστικός

Ο σκηνοθέτης της επερχόμενης ταινίας Joker του Joaquin Phoenix (ναι, έτσι θα το λέμε από εδώ και πέρα), μας βάζει για τα καλά στην πρίζα. Αφού μετά τις φωτογραφίες και το video για τα γυρίσματα της ταινίας πριν λίγες μέρες, όπου οι κριτικές ήταν mixed καθώς ο Phoenix έμοιαζε περισσότερο στον Tommy Wiseau παρά στον Joker, έρχεται να μας δώσει ακόμα ένα teaser, με πλήρες μακιγιάζ, όχι για να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε.

Όπως καταλαβαίνουμε, μία το It, πέρσι, μία ο Joker (μετά θα έχουμε και το sequel του It), οι Clowns θα περάσουν δύσκολα χρόνια. Η ταινία αναμένεται σε ένα χρόνο από τώρα και η Warner Bros ελπίζει, με τον Martin Scorsese στην παραγωγή, να βγάλει μια ταινία με χαρακτήρες από comic, που θα είναι εφάμιλλη όμως του Taxi Driver και αυτό, όχι γιατί απλώς παίζει και ο Robert De Niro.

Για όσους δεν ξέρουν ακόμα, ο Joker του Joaquin Phoenix θα είναι στα 80s, ένας αποτυχημένος κωμικός, όπου τον καταλαμβάνει στην ουσία το θεατρικό alter ego του, μετά την καθολική απόρριψή του από το κοινό.

Ο σκηνοθέτης Todd Phillips επεξεργάστηκε τα κείμενα του φιλμ μαζί με τον σεναριογράφο του The Fighter και The Finest Hours, Scott Silver.

Δίπλα στον Phoenix, θα δούμε επίσης τους Robert De Niro, Frances Conroy, Marc Maron και την Zazie Beetz στο ανεξάρτητο αυτό κινηματογραφικό εγχείρημα, τα γυρίσματα του οποίου ξεκίνησαν αρχές αυτού του μήνα στην Νέα Υόρκη. Η πρεμιέρα του Joker αναμένεται να γίνει στις 4 Οκτωβρίου του 2019 στις αμερικανικές αίθουσες.

Οι αντιδράσεις του κόσμου στο twitter κρίνονται ως θετικές:

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *