Ο Joe Lynn Turner τα χώνει στον Ritchie Blackmore

Ο Joe Lynn Turner τα χώνει στον Ritchie Blackmore

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] τραγουδιστής των Rainbow στα Difficult to Cure (1981), Straight Between the Eyes (1982), Bent Out of Shape (1983), Finyl Vinyl (1986), Joe Lynn Turner δήλωσε πως αισθάνεται σοκαρισμένος και απογοητευμένος με την απόφαση του Ritchie Blackmore να μην επιλέξει αυθεντικά μέλη των Rainbow και των Deep Purple στην επιστροφή του στις rock συναυλίες.

«Ξόδεψα ένα χρόνο σχεδιάζοντας τα πάντα με τον μάνατζερ του Ritchie και του παρουσιάσαμε την ιδέα μας. Έμαθα πως δεν θα είμαι εγώ ο τραγουδιστής από τα media, κάτι που θεώρησα αγενές. Δεν κρατάω καμία κακία, ωστόσο πιστεύω πως ένας άνθρωπος του διαμετρήματος του Blackmore, της φήμης του, άξιζε περισσότερα. Και το ίδιο και οι οπαδοί. Έπρεπε να δουν κάτι καλύτερο από μια μπάντα διασκευών…», ήταν τα λόγια του 65χρονου τραγουδιστή.

Να θυμίσουμε ότι ο Blackmore θα παίξει (για την ώρα) σε τρία show στην Ευρώπη και το νέο σχήμα του αποτελείται από τους Ronnie Romero στη φωνή, Jens Johansson στα keyboards, τον ντράμερ των Blackmore’s night, David Keith και τον μπασίστα Bob Nouveau.

Πρώτη στάση είναι στις 17 & 18 Ιουνίου στο Monsters Of Rock στη Γερμανία, σε Loreley και Bietigheim-Bissingen, ενώ στις  25 Ιουνίου στο Genting Arena του Birmingham.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *