Ο Jimi Root «κράζει» τους Stone Sour

Ο Jimi Root «κράζει» τους Stone Sour

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] κιθαρίστας των Slipknot «ψάχνεται» για μπελάδες μάλλον, καθώς αποκάλεσε την προσωπική μπάντα του Corey Taylor, τους Stone Sour, ως ένα… «καράβι που βυθίζεται» και τονίζει πως ακόμα δεν ξέρει γιατί απολύθηκε.

«Ξόδεψα 12 χρόνια για να βοηθάω αυτή τη μπάντα (τους Stone Sour), γράφοντας τραγούδια και κάνοντας πράγματα για αυτούς. Όταν κάποιος σου γυρίζει την πλάτη γιατί εσύ έχεις μεγαλύτερες υποχρεώσεις, τότε το παίρνεις απόφαση. Αλλά όταν δεν σου εξηγεί κανέις τι γίνεται, απλά κάνεις θεωρίες με το μυαλό σου. Αν είναι να συνεχίσουν να παίρνουν τέτοιες αποφάσεις, καλύτερα που απομακρύνθηκα από αυτό το ναυάγιο. Αφού θέλουν να κάνουν απλά ένα άλμπουμ με διασκευές, ας κάνουν. Εγώ ξέρω που είναι ο πάθος μου και που βρίσκονται τα αδέρφια μου».

Ο Root είχε απολυθεί τον Μάιο, όταν και οι ηχογραφήσεις για το .5: The Gray Chapter είχαν πάρει φωτιά. Ξέρουμε τι σκέφτεσαι όλοι… Πως στο διάολο συνεργάζονται αυτοί οι δυο; Ο Root μιλάει και για αυτό…

«Ήταν λίγο περίεργα (στις ηχογραφήσεις), αλλά δεν περνάμε πολύ χρόνο μαζί. Το δύσκολο ήταν όταν προσπαθούσα να εξηγήσω στους άλλους τι έγινε».

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *