Ο Hammett εντόπισε το χαμένο του iPhone αλλά αυτό έκανε φτερά

Ο Hammett εντόπισε το χαμένο του iPhone αλλά αυτό έκανε φτερά

[dropcap size=dropcap]Τ[/dropcap]ον περασμένο Απρίλιο, μάθαμε μια είδηση που οριστικά μας έπεισε πως οι Metallica δεν το τρέχουν το θέμα του δίσκου και πολύ και βρίσκουν απίθανες, παιδικές δικαιολογίες.

Ο Kirk Hammett είχε δηλώσει τότε πως είχε χάσει το iPhone του, με ένα σωρό riffs και ιδέες μέσα που ήταν για το νέο άλμπουμ.

«Ήμουν άτυχος πριν 6 μήνες καθώς έχασα το iPhone mου όπου είχα 250 riffs και ιδέες. Ήμουν συντετριμμένος για 2-3 μέρες. Όταν πήγα στο σπίτι και με είδε η γυναίκα μου, νόμιζε πως κάποιος είχε πεθάνει. Ακόμα το ψάχνω αυτό το τηλέφωνο. Ακόμα ελπίζω πως θα το βρω. Πως να θυμηθώ όλα αυτά τα riffs; Το πολύ να θυμάμαι οκτώ. Απλά συνεχίζω χωρίς να κοιτά το τι έγινε. Συμβουλεύω όλους τους μουσικούς που κάνουν το ίδιο, να κρατάνε backup».

Τελικά σήμερα μαθαίνουμε πως ο κιθαρίστας των Metallica είπε πως χρησιμοποίησε την εφαρμογή Find My iPhone. Η κουκκίδα του έδειξε πως βρισκόταν στο αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης για λίγο και μετά εξαφανίστηκε. Φαίνεται ο τύπος που το είχε, μπήκε σε κάποια πτήση. Ο ίδιος ο Hammett είπε πως το κακό κάρμα τον τιμώρησε για κακές πράξεις του παρελθόντος.

Θα το βρεί ποτέ; Θα βγάλουν δίσκο και θα σταματήσουν να ασχολούνται με βλακείες; Ο θεός της Βαλχάλα ξέρει μόνο…

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *