Ο Dickinson σχολιάζει την επιλογή Axl Rose στους AC/DC

Ο Dickinson σχολιάζει την επιλογή Axl Rose στους AC/DC

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] frontman των Iron Maiden, Bruce Dickinson, σε συνέντευξη του σε site της Αυστραλίας, ρωτήθηκε για την επιλογή των AC/DC να αντικατάσταση του Brian Johnson, του τραγουδιστή τους επί 35ετιας, με τον Axl Rose.

«Είναι μια παράξενη κατάσταση. Ελπίζω ο Brian να γίνει καλά με το όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζει στην υγεία του. Είναι θαυμάσιος τύπος. Είναι πια μόνο ο Angus Young από τα original μέλη στους AC/DC. Ελπίζω να συνεχίσει να κρατάει ψηλά τη δημοτικότητα της μπάντας. Θα είναι άσχημο να δεις (τους AC/DC) να έχουν ανθρώπους που αργούν ή δεν εμφανίζονται καθόλου επί σκηνής. Ελπίζω όλα να πάνε καλά».

Να θυμίσουμε ότι ο Dickinson δεν τρέφει ουδεμία συμπάθεια για τον Axl, αφού πριν ένα χρόνο και κάτι είχε δηλώσει:

«Έπρεπε να το είχα κάνει. Έπρεπε να βγω την ώρα που τα έλεγε αυτά και να τον χτυπήσω. Πως τολμάς να μιλάς έτσι το κοινό των Iron Maiden; Το μετανιώνω αυτό…».

Για ποιο περιστατικό;

To 1988, ο Axl Rose, ο Slash και τα λοιπά τρελόπαιδα άνοιγαν συναυλία για τους Iron Maiden στο Quebec του Καναδά. Ο εκκεντρικός frontman των Roses τσαντίστηκε επειδή το κοινό μιλούσε… Γαλλικά και είπε τα δικά του επί σκηνής.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *