Ο Demaio μιλάει για Lemmy και σύγχρονο Metal

Ο Demaio μιλάει για Lemmy και σύγχρονο Metal

[dropcap size=dropcap]Β[/dropcap]ρε που χάθηκες εσύ; Θυμόμαστε το πλήθος των συνεντευξεών του Joey Demaio ακόμα και μέχρι πριν μια δεκαετία για κάθε θέμα που (νόμιζε) πως τον αφορούσε. Σπάνια βρίσκεις να έχει πει κάτι τώρα. Μιλόντας στο Kaaos TV, μίλησε για τον Lemmy αλλά και την πορεία του σύγχρονού metal.

Φυσικά και δεν θα μπορούσε να αποφύγει τα εγωπαθή σχόλια σε ερωτήσεις που δεν αφορούσαν τους Manowar (ειδικά για τον Lemmy).

Για τον Lemmy:

«Ο Lemmy ήταν σπουδαίος άνθρωπος αλλά και φίλος. Λάτρευα τον τρόπο που έπαιζε μπάσο αλλά και πως έγραφε τα τραγούδια του. Ήταν οι Motorhead. Οι οπαδοί των Manowar που είναι και οπαδοί των Motorhead μου είπαν πως δεν θα το αντέξουν αν πάθουμε κάτι. Θα συνεχίζω να παίζω ως το τέλος όπως έκανε αυτός. Το θαύμασα αυτό».

Για το αν θα ακούσουμε και πάλι μπάντες όπως οι Sabbath ή Maiden:

«Πάντα θα υπάρχουν καλοί μουσικοί. Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα μοιάζουν ήρωες στα μάτια κάποιον άλλων. Αλλά οι μουσικοί από τη δικιά μου την εποχή, είμαστε μοναδικοί. Δεν θα υπάρξουν άλλοι σαν και εμάς. Μεγαλώσαμε σε άλλες εποχές όπου το metal ήταν αλλιώς. Δεν ακούω καμία μπάντα εκεί έξω σαν τους Judas Priest ή τους Manowar ή τους Kiss. Και ούτε θα υπάρξει. Φυσικά θα υπάρξουν πολλές μπάντες, πολλά φεστιβάλ αλλά εμείς θα είμαστε οι headliners».

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *